Anul în care gama de modele Kia va fi complet electrică

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2021 Știri auto

Kia și-a prezentat viziunea în ceea ce privește soluțiile de mobilitate anunțându-și angajamentul de a atinge neutralitatea amprentei de carbon a activităților sale până în 2045.

În primul pas semnificativ în conformitate cu viziunea sa, Kia și-a anunțat planul de a atinge neutralitatea amprentei de carbon până în 2045, bazat pe trei piloni cheie – „Mobilitate sustenabilă”, „Planetă sustenabilă” și „Energie sustenabilă”.

Cei trei piloni vor ghida Kia în eforturile sale de a reduce emisiile de carbon în toate aspectele operaționale, de la aprovizionare, logistică, producție și utilizarea de automobile până la eliminarea deșeurilor. Până în 2045, Kia intenționează să reducă cu 97% nivelul de emisii de carbon al companiei înregistrat în 2019.

Realizarea electrificării complete pe piețele majore până în 2040

Cea mai mare parte a emisiilor de carbon generate de orice producător de automobile are loc atunci când automobilul este în uz zilnic pe drum, contribuind astfel la satisfacerea nevoilor de mobilitate ale clienților. Din acest motiv important, Kia acordă prioritate tranziției de la automobilele cu motor cu combustie internă (ICE) la o gamă completă eco-friendly, care include automobile electrice de generație următoare și automobile electrice cu celule de combustibil (FCEV – fuel cell electric vehicles). Drept urmare, pentru a obține emisii zero de carbon în timpul etapei de utilizare a automobilului, Kia va accelera în continuare implementarea strategiei sale Plan S pe termen mediu și lung.

Kia își propune electrificarea completă a gamei sale de automobile în Europa până în 2035

Din 2040, gama de modele Kia de pe piețele cheie din întreaga lume va consta exclusiv din modele 100% electrice și FCEV, cu emisii zero. în timpul. Kia va face pași uriași în reducerea dramatică a celui mai mare vinovat al emisiilor de carbon – perioada de utilizare zilnică a automobilului.

Kia a prezentat, de asemenea, prototipul Concept EV9 înainte de dezvăluirea sa la expoziția AutoMobility LA. Conceptul automobilului electric (BEV) întruchipează angajamentul Kia de a atinge neutralitatea amprentei de carbon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Kia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide