Genesis va lansa divizia „One of One” de personalizare a modelelor realizate la comandă

Autor: Mihai Morcovescu 12 iun. 2022 Știri auto
Genesis va lansa divizia „One of One” de personalizare a modelelor realizate la comandă

Coreenii de la Genesis au anunțat că vor lansa o nouă divizie în cadrul companiei prin care vor fi personalizate viitoare modele unicat. Aceasta se va numi „One of One” și va include modele viitoare pe care compania le va produce la comandă.

Genesis va lansa divizia „One of One” mai întâi în Coreea de Sud

Genesis GV80 (3)

Marca de lux din cadrul Grupului Hyundai Motor plănuiește să treacă la nivel superior cu o nouă divizie pentru modelele realizate la comandă. Asta înseamnă că Genesis va oferi versiuni unicat ale modelelor sale clienților bogați care vor să iasă din mulțime. Practic, coreenii urmează exemplul unor mărci de lux de renume, precum Rolls-Royce, Bentley Mulliner și Mercedes-Maybach.

Conform informațiilor publicate de TheKoreanCarBlog, noua divizie de personalizare va debuta în cursul acestui an. Mai întâi, „One of One” va fi disponibilă doar în Coreea de Sud. Ulterior, aceasta va fi disponibilă și pe alte piețe din lume.

Viitoarele modele care vor fi create prin intermediul noii divizii vor primi nuanțe speciale și exclusive pentru caroserie. De asemenea, vor putea fi personalozate cu ajutorul unor elemente estetice unice și cu materiale de lux și tapițerii speciale pentru cabină.

Mai mult decât atât, coreenii și-au propus ca pe viitor să producă și mașini blindate pentru a-și amplifica și mai mult imaginea premium. În același timp, sunt șanse mari ca noul program de individualizare să includă și modele electrice. Genesis va deveni brand 100% electric până în 2030.

Pe piața locală, Genesis oferă un program extins de personalizare pentru modelul GV80. Denumit „Your Genesis”, acesta oferă până la 104.000 de variante diferite de personalizare pentru SUV-ul coreean. Proiectul „One of One” le va permite clienților să colaboreze direct cu studioul de design al mărcii pentru a crea modele unicat.

Înainte ca Genesis să devină marcă independentă, în 2015, Hyundai a lansat seria limitată „Genesis by Prada”. Au urmat trei limuzine de lux „Equus by Hermes”. În urmă cu doi ani, a fost lansată ediția limitată Genesis G90 „Stardust”, care a fost produsă în numai 50 de exemplare. Acestea au fost vândute într-o singură zi.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Genesis


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide