GM îi roagă pe muncitorii chinezi să doarmă în fabrică. Care este motivul?

Autor: Cristian Gubandru 02 apr. 2022 Știri auto
GM îi roagă pe muncitorii chinezi să doarmă în fabrică. Care este motivul?

Angajații General Motors (GM) din Shanghai au fost rugați să doarmă în fabrică pentru a permite unității de producție să rămână deschisă, respectând reglementările actuale din cauza pandemiei COVID.

Lucrătorii din China dorm, locuiesc și lucrează în fabrică și sunt complet izolați de restul societății pentru a preveni transmiterea virusului COVID-19, la fel cum a fost în cazul personalului de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing la începutul anului.

Restricțiile din Shanghai au cauzat probleme mai multor producători de automobile și furnizori din industrie. Chiar și Tesla, care a încălcat reguli pandemiei din SUA, a suspendat producția timp de patru zile în China.

Ce mașini produce GM în China

Fabrica din Shanghai face parte dintr-o asociere între GM și SAIC din China și în prezent construiește modele Buick, Chevrolet și Cadillac.

Compania a refuzat să comenteze, spunând că fabrica produce vehicule la un ritm normal.

De asemenea, creșterea numărului de cazuri de virus în China pare să îi oblige pe organizatorii Salonului Auto de la Beijing 2022 să anuleze evenimentul de luna viitoare. Salonul auto urma să înceapă pe 21 aprilie și, deși nu a existat nicio confirmare oficială, Auto News China spune că ar putea fi amânat până în iunie.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide