GM reînvie numele Hummer cu un model electric prezentat la Super Bowl

Autor: ProMotor 31 ian. 2020 Știri auto
GM reînvie numele Hummer cu un model electric prezentat la Super Bowl

GM reînvie numele Hummer sub forma unui model electric care va fi prezentat pe data de 20 mai. Primele imagini ale viitorului model sunt prezentate, într-un spot publicitar care se va difuza duminică în timpul finalei Super Bowl.

Spotul publicitar, în care apare și starul NBA LeBron James, dezvăluie în premieră planurile GM de a resuscita marca Hummer, dispărută în timpul crizei financiare din 2008. Viitorul model Hummer va fi propulsat electric și va fi construit la fabrica Hamtramck din Detroit începând de anul viitor. De această dat Hummer nu va fi un brand de sine stătător, ci un model în cadrul gamei GMC.

Este vorba de un pick-up electric, care va avea la dispoziție o putere impresionantă, de 1.000 CP și care va accelera de la 0 la 96 km/h în trei secunde. Cuplul la roată poate atinge o valoare impresionantă, de peste 15.000 Nm, cu toate că valoarea reală a cuplului motor va fi ceva mai moderată (dacă se poate spune așa), de circa 2000 Nm.

Speculațiile inițiale indicau o resuscitare a brandului Hummer, dar nu este cazul. Un purtător de cuvânt al GMC a confirmat pentru Automotive News că modelul electric Hummer va fi doar un model în gama GMC, așa cum este GMC Sierra sau GMC Yukon.

Singurul detaliu al viitorului model care apare în spotul publicitar este o versiune modernă a celebrei grile Hummer. Aceasta este iluminată, literele care compun celebrul nume apărând, de asemenea, de-a lungul grilei. Pe partea șoferului este vizibil logo-ul GMC. Potrivit purtătorului de cuvânt al GMC, producătorul american va prezenta modelul final pe 20 mai în Las Vegas.

Viitorul clip publicitar, dar și viitorul pick-up Hummer, este prefigurat în patru teasere video prezentate de GM înaintea finalei Super Bowl, pe care cvă învităm să le urmăriți mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide