Groupe Renault România lansează programul de stagii „Drive Your Future”

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri
Groupe Renault România lansează programul de stagii „Drive Your Future”

Studenţii şi masteranzii de la universităţi din România pot accesa programul de stagii „Drive Your Future” al Groupe Renault România. În 2018, 300 de teme cu specific auto deschid şansele unei cariere pentru tinerii din România.

În ultimii ani, 1800 de stagiari şi-au pus amprenta pe viitorul automobilului, iar 30% din aceştia contribuie astăzi la succesul produselor Grupului, fiind angajaţi.
În plus, Groupe Renault România este partener activ şi de durată al universităţilor cu profil tehnic din România, contribuind astfel la sistemul naţional de educaţie.
A fi stagiar Groupe Renault România înseamnă a-ţi pune amprenta pe viitorul automobilului. Studenţii şi masteranzii pot contribui, încă de la început, la dezvoltarea unui vehicul, trecând prin oricare dintre etapele acestuia: studii client, design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare.
Aceştia vor descoperi compania, prin experienţa directă dobândită în fiecare dintre activităţile Groupe Renault România:

• Centrul de Design Renault Design Central Europe, Bucureşti
• Centrul R&D, Renault Technologie Roumanie (inclusiv Centrul Tehnic Titu), Bucureşti şi Titu – Inginerie şi Testare
• Platforma Industrială Dacia (inclusiv AILN), Mioveni – Fabricaţie şi Logistică
• Matriţe Dacia, Piteşti
• Renault Commercial Roumanie – Centrul de Piese de Schimb, Bucuresti şi Oarja – Comercializare şi Post Vânzare
• Renault Servicii România, Bucureşti
• Renault Crédit International, Bucureşti – Finanţare

Programul de stagii „Drive Your Future” oferă şansa de a prezenta studenţilor şi masteranzilor diversitatea şi specificul activitaţilor auto, încurajându-i, cu ajutorul tutorilor, să găsească cele mai creative soluţii la provocările tehnice. Totodată, programul îi ajută să îşi dezvolte competenţele necesare debutului în carieră. Întreaga ofertă de stagii poate fi consultată pe site-ul companiei.
 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide