Honda a dezvăluit interiorul noii generații a SUV-ului CR-V

Autor: Mihai Morcovescu 23 iun. 2022 Știri auto

Ne mai despart trei săptămâni de momentul la care japonezii de la Honda vor dezvălui noua generație CR-V. Reprezentanții companiei au publicat o imagine oficială cu interiorul viitorului SUV, care împrumută o serie de elemente de la cabina actualului model Civic.

Interiorul noii Honda CR-V preia elemente de la actualul Civic

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

În urmă cu patru săptămâni, niponii au publicat un prim set de fotografii oficiale cu exteriorul noului CR-V. Acum, niponii ne dezvăluie cabina mult-așteptatului SUV, al cărui debut este programat pentru ziua de 12 iulie.

Fotografia ne arată un interior tehnologizat, cu o planșă de bord orientată către șofer și cu finisaje de calitate foarte bună marca Honda. În același timp, habitaclul noului CR-V a preluat mai multe elemente de la actualul model Civic, în timp ce spațiul pentru pasageri va fi mult mai generos comparativ cu SUV-ul aflat acum pe piață

Printre detaliile împrumutate de la Civic se numără instrumentarul de bord digital de 12 inch și ecranul central al sistemului de infotainment. Acesta din urmă va fi oferit în două versiuni, de 7 și de 9 inch. Se observă un sistem automat de control al climatizării bi-zonă, un încărcător prin inducție pentru smartphone și un selector pentru modul de conducere.

Se disting și o serie de accente finisate în negru lucios și ornamente din aluminiu. În plus, volanul, schimbătorul de viteze și tapițeria sunt din piele și prezintă cusături contrastante de culoare bej.

Honda a anunțat și actualizări ale exteriorului. Noul SUV va avea la partea din față faruri LED mai înguste, o grilă frontală reproiectată și prize de aer verticale. La spate se remarcă noile stopuri în formă de litera L și un hayon cu un aspect mai simplist.

Noua Honda CR-V va fi disponibilă cu motorizări hibride și plug-in hybrid. De asemenea, va exista și o versiune îmbunătățită a unității 1.5 turbo cu patru cilindri. Acesta dezvoltă în prezent 193 CP și 242 Nm de cuplu.

Sursa: Honda

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide