Honda CR-V: Un punct de referință în segmentul SUV-urilor de familie – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 ian. 2024 Știri auto

Noua generație Honda CR-V a ajuns și în Europa. SUV-ul este mai mare ca niciodată și poate fi cumpărat doar cu motorizări hibride.

Honda CR-V este unul dintre cele populare SUV-uri de familie, fiind un model apreciat datorită practicalității și fiabilității, iar noua generație plusează și cu un design impunător, ce conferă mașinii un aer de produs premium.

Astfel, noua Honda CR-V a crescut în dimensiuni și a căpătat un aspect mai american, cu proporții robuste, ce o fac să arate mai premium ca niciodată. În plus, noua generație a SUV-ului japonez este disponibilă în Europa doar cu motorizări hibride, două la număr.

Noi am luat la test varianta plug-in hybrid, fiind prima Honda hibrid plug-in pentru clienții europeni și oferă o autonomie complet electrică de până la 82 km. Ambele variante dispun de un motor pe benzină de 2.0 litri aspirat natural, cu patru cilindri, combinat cu două motoare electrice.

Noua Honda CR-V – Un jucător important pe piața SUV-urilor

Motorizarea plug-in hybrid poate fi cumpărată doar cu tracțiune față și dezvoltă 184 CP și 335 Nm cuplu. Versiunea plug-in hybrid a Hondei CR-V vine într-un singur nivel de echipare, anume cel de top, având un preț de listă de 60.050 de euro, în timp ce versiunea full hybrid, de bază, pornește de la 47.550 de euro.

Honda CR-V este o mașină ce pune practicalitatea pe primul loc, oferind spațiu din belșug pentru pasageri și o versatilitate cu care nu multe mașini se pot lăuda. De asemenea, un avantaj al versiunii hibride cu încărcare la priză este faptul că are un portbagaj mai mare decât cea full hybrid, spațiul în portbagaj fiind de 635 de litri cu banchetele ridicate.

Interiorul noului SUV arată familiar, având elemente de design pe care le-am mai văzut și pe actuala generație a Hondei Civic, precum banda orizontală care se întinde pe toată lățimea planșei de bord. Astfel, comenzile sunt așezate într-un mod intuitiv, iar butoanele climatizării au rămas în format fizic, ci nu au fost integrate într-un ecran.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide