Honda HR-V este unul dintre cele mai economice SUV-uri de mici dimensiuni. O mașină spațioasă, la un preț decent – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 17 oct. 2022 Știri auto

SUV-urile iau astăzi toate formele și mărimile. Honda HR-V este una dintre cele mai practice și spațioase oferte ale clasei mici. Vom vedea împreună ce primești de la SUV-ul japonez.

Toată gama Honda este acum electrificată, iar HR-V nu face excepție. De fapt, singura motorizare disponibilă pe acest model este una hibrid. Tehnic, motorul termic acționează ca un generator care furnizează energie pentru motorul electric. Există unele cazuri în care și motorul termic este legat direct la roțile față. În rest, acesta asigură doar energia necesară funcționării motoarelor electrice.

HR-V intră în categoria SUV-urilor de clasă mică, având o lungime de sub 4,4 metri. Această mașină nu are tracțiune integrală, ci doar față.

Din punct de vedere al echipării, avem un exemplar este unul cu echipare Advanced, cu pachet Sport. Farurile sunt full LED, la fel și proiectoarele de ceață. Grila neagră este inclusă în pachetul Sport anterior amintit. Jantele cu care mașină a venit echipată au dimensiunea de 18 inch. Ornamentele laterale finisate în negru lucios fac parte din pachetul Sport. În partea din spate avem o bandă cu LED care se întide de-a lungul întregului portbagaj.

Honda HR-V – Spațiu interior

Dacă tot am pomenit de portbagaj, a cărui deschidere este acționată electric, avem la dispoziție 335 de litri. Locurile spate sunt spațioase și, datorită a ceea ce Honda numește Magic Seats, poți ridica bancheta pentru a opțiune un spațiu vast de depozitare.

Ne mutăm în partea din față, acolo unde suntem întâmpinați de materiale destul de bune. Scaunele au tapițerie mixtă, din piele și textil, ia poziția la volan este destul de înaltă.

Volanul multifuncțional este îmbrăcat în piele, iar în spatele său se află un instrumentar de bord parțial digital. Ecranul sistemului de infotainment este unul generos, care răspunde bine la comenzi.

Prețurile pentru HR-V încep de 33.040 de euro. Mașina pe care noi am prezentat-o are un preț de aproximativ 36.000 de euro.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide