Honda ne oferă primele imagini cu noul Civic facelift. Ce schimbări aduce actualizarea compactei japoneze? – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 19 ian. 2024 Știri auto

Honda a publicat primele imagini oficiale cu noul Civic facelift. Modelul compact primește modificări estetice subtile, urmând ca mai multe detalii să fie comunicate pe parcursul anului.

2024 este anul în care actuala generației a compactei japoneze va primi un facelift. Producătorul japonez a publicat primele imagini cu viitorul Civic facelift ce își va face debutul în decursul acestui an, cel puțin pe piața din America de Nord.

Deocamdată, Honda ne oferă doar două imagini cu actualizarea pregătită pentru Civic, una înfățișând partea frontală, cealaltă partea din spate a mașinii. Diferențele pot fi identificate ușor, mașina primind o bară frontală nouă, cu un desen mai agresiv și o admisie de aer mai mare. Odată cu acest facelift, elementele de sub faruri nu mai sunt negre, ci au fost vopsite în culoarea caroseriei.

Pe laterale observăm un nou set de praguri, iar în partea din spate singura schimbare notabilă este tenta fumurie a stopurilor.

Honda Civic va primi un facelift în 2024

Actualizarea pregătită pentru Honda Civic va fi disponibilă doar cu sisteme de propulsie hibrid, la fel ca până acum. Motorizarea full-hybrid disponibilă pe actuala generație Civic folosește un motor de 2.0 litri, pe benzină, alături de un motor electric, pentru o putere totală de 184 CP. Motorul termic nu este totdeauna conectat la roți, ci doar la viteze ridicate. Honda spune că Civic Hybrid va reprezenta aproximativ 40% din vânzările sale în America de Nord, atunci când va fi lansată în vara acestui an.

În America de Nord, Honda a readus la viața și modelul Integra al brandului său premium Acura. Mașina împarte platforma tehnică cu actualul Civic, dar oferă materiale mai bune la interior, un design specific, putând fi cumpărată chiar și sub forma echipării Type S, fiind, în esență, un Civic Type R cu altă înfățișare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide