Honda ZR-V a ajuns și în România. Cât costă cel mai nou SUV al japonezilor

Autor: Adrian Somai 03 aug. 2023 Știri auto

Honda a anunțat recent prețurile oficiale pentru două modele noi, și anume SUV-urile HR-V și ZR-V. Despre noul ZR-V am aflat încă de la finalul primăverii că va fi disponibil pentru clienții europeni începând din această toamnă, însă constructorul nipon a publicat acum și prețurile pentru care acesta va putea fi achiziționat în țara noastră.

Poziționat în gama Honda între HR-V și CR-V, noul ZR-V prezintă o serie întreagă de similarități cu americanul HR-V, cele mai importante diferențe regasindu-se la nivelul blocurilor optice și în zona spoilerelor. Cu jante sport din aliaj de 18″ și faruri și stopuri LED elegante, noul ZR-V este o prezență sofisticată și impunătoare, reușind rapid să se facă remarcat pe șosea.

La nivelul habitaclului, clienții vor găsi un display central cu diagonală de 9 inci, un instrumentar de bord și mai multe porturi de încărcare pentru dispozitivele mobile. Avem un interior spațios și versatil, bine echipat, care seamănă foarte mult cu cel pe care îl știm deja de la modelele Civic. Asta nu înseamnă însă că cei de la Honda nu au făcut o treabă bună, ba chiar din contră.

Noul ZR-V Hybrid stabilește noi standarde de performanță. Sistemul său avansat de propulsie e:HEV oferă performanțe ridicate, cu o economie de combustibil impresionantă. În plus, modurile de condus automate (Electric, Hybrid, Engine) asigură o experiență de condus remarcabilă.

Cât costă Honda ZR-V în România

Având la bază aceeași platformă pe care a fost construit și Civic, noul ZR-V este disponibil acum pe plan european cu o singură motorizare hibrid. Mai exact, vorbim despre o unitate de motorizare pe benzină cu capacitate de 2.0 litri, căreia i-au fost alăturate o unitate electrică, un generator și o baterie de 1.05 kWh. Astfel, sistemul dezvoltă o putere de 184 de cai și un cuplu maxim de 315 Nm. Totodată, ZR-V se mândrește cu o autonomie de până la 1.000 de kilometri în regim mixt de utilizare.

Prețurile pentru noul Honda ZR-V pornesc în România de la 43.190 de euro, cu toate taxele incluse. Echiparea standard se dovedește a fi destul de generoasă, incluzând printre altele faruri și stopuri LED, hayon electric, instrumentar de bord cu ecran de 7 inci, sistem multimedia cu diagonală de 9 inci, conexiune wireless, conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, scaune față încălzite, Cruise Control Adaptiv și așa mai departe.

Nivelul de echipare Advance va scoate din buzunarele celor interesați încă trei mii de euro, prețul în acest caz fiind de 46.440 de euro, cu TVA inclus. Versiunea de top include un sistem audio Bose, trapă panoramică, Head-Up Display, banchetă spate încălzită și un instrumentar de bord de 10.2 inci. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide