Horoscop. Ce Toyota să-ți iei în funcție de zodie?

Autor: Elena Luchian 02 aug. 2021 Știri auto

Horoscop. Este unul dintre cei mai căutați termeni în online la început de săptămână și mai ales, la început de săptămână. Se pare că Toyota știe asta pentru că publică o serie de recomandări în funcție de zodia clientului.

GALERIE FOTO

Toyota se orientează către domenii extreme de populare. Astrologia este unul dintre ele. Constructorul auto prezintă o listă a modelelor din portofoliul său actual și modul în care acestea li se potrivesc clienților în funcție de zodie.

Ineditul horoscop începe cu Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie). Specialiștii în zodiac susțin că Vărsătorii sunt persoane independente, care nu urmează “turma” și care sunt atrași atât de mediul urban, cât și de cel rural. Astfel, noua Toyota Yaris Cross devine alegerea potrivită pentru ei.

Peștii (19 februarie – 20 martie) nu se tem de idei noi, inovatoare. Astfel, lor li se recomandă modelul care rulează pe hidrogen, Mirai.

Pentru Berbeci (21 martie – 19 aprilie), Toyota consideră că alegerea ideală este sportiva GR 86. Taurii (20 aprilie – 20 mai) ar trebui să se orienteze către o Corolla Hybrid Touring Sports.

Gemenii trebuie să aleagă un Aygo, susțin specialiștii în horoscop de la Toyota

Gemenilor (21 mai – 21 iunie) le-ar sta bine într-un Aygo. Dar SUV-ul Highlander este potrivit pentru Raci. Leii trebuie să aleagă, din portofoliul Toyota, un GR Yaris cu care să atragă atenția.

Fecioarele (23 august – 22 septembrie) fac echipă bună cu pick-up-ul Hilux, consideră niponii. Aceștia le recomandă Balanțelor (23 septembrie – 22 octombrie) un bZ4X, care este, cel puțin pentru moment, doar un concept.

Pentru Scorpioni (23 octombrie – 21 noiembrie), japonezii au pregătit crossover-ul C-HR în versiune GR Sport. Noul Land Cruiser este o alegere bună pentru Săgetători (22 noiembrie – 21 decembrie). Specialiștii în horoscop, zodiac și astrologie de la Toyota sunt convinși că RAV4 Plug-in Hybrid îi va face fericiți pe Capricorni.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide