Doi hoți încearcă să fure un Volvo. Surpriza pe care au avut-o când au intrat în mașină – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 mai 2021 Știri auto
Doi hoți încearcă să fure un Volvo. Surpriza pe care au avut-o când au intrat în mașină – VIDEO

Doi hoți au fost surprinși de camerele de luat vederi, în plină noapte, în timp ce deschid două mașini (un Volvo și o Skoda) folosind dispozitive speciale. Situație petrecută în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău a fost relatată de presa locală.

Aceștia au încercat prima dată să fure o mașina mai scumpă, un SUV Volvo. Deși au reușit să deschidă mașina și să pătrundă în interior, aceștia nu au reușit să o și pornească pentru că tehnologia de la bord era mai nouă.

Hoții nu au vrut să plece cu mâna goală, cum se spune, așa că s-au reorientat spre o altă mașină află în apropiere. Este vorba de un sedan Skoda, pe care l-au deschis imediat. În doar câteva minute, cei doi au reușit să-l pornească și să plece.

Cum încearcă să fură doi hoți o mașină Volvo folosind dispozitive electronice?

VIDEO

Autoturismul a fost furat în dimineață zilei de 19 mai 2021, ora aproximativă 5:06, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Bacău, str. Libertății.

Mașina are numărul de înmatriculare BC-74-AIS. Este vorba de un exemplar Skoda Octavia generația a treia, fabricat în anul 2016, de culoare neagră. Semne distinctive: fără proiectoare, ștergător pe hayon.

Pe camerele de luat vederi hoții au fost surprinși în timp ce părăseau localitatea Nicolae Bălcescu spre București. Posesorul mașinii a făcut plângere la poliție, iar acum autoritățile cercetează cazul.

O mașină cu închidere centralizată ar putea părea o țintă mai dificilă pentru hoți, însă tehnologia din zilele noastre ne demonstrează că ca orice model de mașină este vulnerabil. Hoții au creat dispozitive care ne arată cât de vulnerabile sunt sistemele tehnologizate.

Cu toate acestea, după cum ne demonstrează cazul petrecut în județul Bacău, chiar dacă le pot deschide fără ca alarma să sune, hoții nu pot porni chiar orice model de mașină. Se pare că mașinile produse de Volvo stau mai bine nu doar la capitolul siguranță în caz de accidente, ci și la combaterea furturilor auto.

Sursă: bacau.net

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură foto YouTube / Tudor Balaceanu / bacaunet.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide