Hoţul sparge geamul, instant karma îl sparge pe hoţ – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Hoţul sparge geamul, instant karma îl sparge pe hoţ – VIDEO

Chiar dacă daunele asupra clădirilor nu sunt atât de grave precum o persoană lovită de maşină, acest om care vandalizează un magazin a suferit doar câteva răni minore după ce karma l-a lovit. Bărbatul încerca să fugă din locul de unde spărsese un magazin când o maşină a dat peste el. 

Chiar dacă suntem fericiţi că nu a fost grav rănit, suntem, de asemenea, bucuroşi să vedem că nu a scăpat nepedepsit. Conform descrierii videoclipului, aceasta nu a fost prima dată când bărbatul a vandalizat acest magazin. 

„Omul din film a spart fereastra magazinului nostru de două ori. Prima dată a fost acum două săptămâni, iar săptămâna aceasta a făcut-o din nou”.

Accidentul a avut loc în oraşul Lubliniec, situat în sudul Poloniei.

Un alt bărbat poate fi văzut chemând poliţia după o altercaţie cu spărgătorul. Cel care a chemat poliţia a fost prins de guler şi apoi lăsat, făptaşul fiind mai preocupat de spargerea geamului.

Cât despre accident, s-a întâmplat la doar câteva secunde după ce spărgătorul a început să fugă. El a trecut strada fără să se asigure dacă vreo maşiniă vene din dreapta lui.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide