Hyundai a prezentat noua Sonata. Sedanul coreean arată foarte agresiv – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 mart. 2023 Știri auto

Hyundai a prezentat noua generație a sedanului Sonata. Modelul coreean primește o nouă înfățișare care atrage toate privirile.

Hyundai a publicat primele imagini cu noua generație a sedanului Sonata. Noul Hyundai Sonata a fost prezentat oficial și, deși detaliile complete despre sedanul de clasă medie nu au fost încă publicate, producătorul coreean se referă la el ca fiind „mai mult decât un simplu facelift” pentru cea de a opta generație a modelului.

Noul Hyundai Sonata are un design inspirat din a doua generație Kona. Partea frontală are o bară luminoasă cu tehnologie LED, care se întinde pe toată lățimea mașinii. Farurile principale sunt ascunse în partea superioară a prizelor de aer din bara frontală, iar acestea sunt unite printr-o grilă de mari dimensiuni, care are linii mai clare și mai agresive. Per total, noua Sonata a primit o înfățișare mult mai agresivă. De asemenea, nivelul de echipare N-Line vine echipat cu jante de 19 inch și patru terminații pentru evacuare.

Hyundai Sonata primește o actualizare substanțială

Numeroase modificări au fost făcute și pentru interiorul sedanului. Cea mai evidentă schimbare este montarea a două ecrane de 12,3 inch fiecare, ambele fiind găzduite într-un afișaj panoramic curbat care iese din bord. Hyundai Sonata adoptă, de asemenea, un selector pentru transmisia de viteze automată montat pe coloana de direcție, renunțând la selectorul clasic montat între scaune, pe consola centrală. Compania spune că interiorul a fost, de asemenea, modernizat „pentru o experiență îmbunătățită a pasagerilor, cu combinații de culori interioare de bun gust pentru a spori sentimentul de sportivitate și caracterul premium simultan”.

Deocamdată, Hyundai nu a oferit informații cu privire la motorizările care vor echipa noua Sonata. Cu toate acestea, conform publicației Carscoops, noul model ar putea fi echipat cu un motor de 2,5 litri, cu o putere de aproximativ 290 CP. De asemenea, această nouă generație a modelului ar putea primi și tracțiune integrală, în premieră pentru acest model.

Noul Hyundai Sonata va fi dezvăluit publicului în cadrul Salonului de Mobilitate de la Seul, care va avea loc între 30 martie și 9 aprilie 2023.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide