Hyundai a prezentat primele imagini cu sportiva i30 N

Autor: George Cristea 16 sept. 2020 Știri auto

Versiunea sportivă a lui Hyundai i30 este așteptată cu nerăbdare de fanii mărcii, dat fiind că prima generație a fost foarte apreciată. Acum Hyundai a prezentat primele imagini cu i30 N.

Intră în Galeria FOTO

Noua gamă N de modele sportive s-a dovedit a fi extrem de competentă, făcând accesibil publicului larg nivelul de performanță pe care Hyundai l-a dovedit în campionatul mondial de raliuri cu i20 WRC. Primele imagini ale compactei sportive dezvăluie un design actualizat, care pune accent pe impactul emoțional și pe performanța dinamică.

Spoilerele față și spate au fost redesenate, în timp ce grila frontală adoptă noua imagine Hyundai, introdusă o dată cu faceliftul lui i30. La aceasta contribuie și blocurile optice și luminile de zi proiectate în formă de „V”.

Ce știm acum despre modelul sportiv Hyundai i30 N?

În acest moment nu se cunosc multe detalii tehnice, dar producătorul coreean anunță că viitorul Hyundai i30 N va fi disponibil cu transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte (N DCT), dezvoltată in-house de către Hyundai. Aceasta include funcții dedicate pentru ajustarea performanței N. i30 N este primul model Hyundai din Europa care integrează această tehnologie.

Cât despre motorizările disponibile, cele mai multe informații converg către păstrarea motorului turbo pe benzină de la modelul i30 N anterior. Cu o cilindree de 2,0 litri, acesta dezvolta 250 CP sau 275 CP în cazul versiunii mai puternice Performance. Pentru modelul cu facelift așteptăm o creștere modestă de putere, până în zona de 285 CP.

Cu siguranță, noul model va beneficia de actualizări ale trenului de rulare, iar Hyundai vorbește deja de o reducere a masei suspendate cu circa 14 kg și asta numai luând în considerare noile jante de 19 inchi, realizate din aluminiu forjat.

Hyundai a înnoit în această primăvară modelul compact i30, iar operațiunea de rejuvenare va ajunge în curând și la versiunea sportivă i30 N.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide