Hyundai blindează limuzina Equus pentru Salonul Auto de la Moscova

Autor: Adrian Mihălţianu acum 8 ani Știri

Botezat Hyundai Equus Limousine Security, modelul blindat al sud-coreenilor are nici mai mult nici mai puţin de 5,46 metri lungime şi o greutate de 3,840 kilograme, fără pasageri sau încărcătura la bord. Cum îi sugerează şi numele, maşina este dotată cu tehnologie de protecţie împotriva atacurilor balistice fără a-i fi afectat câtuşi de puţin aspectul exterior.

Graţie „imbrăcării” cu un „scut” de protecţie, limuzina poate face faţă cu succes unui potenţial atac cu arme de foc protejând astfel pasagerii. De asemenea, îmbinarea dintre geamuri şi celelalte componente ale maşinii a fost ranforsată iar spaţiile dintre uşi au fost umplute cu un material cu structură de tip labirint care asigură protecţie în cazul proiectilelor şi a schijelor.

Ca performanţe, blindata este dotată cu un motor V8 de 5 litri care asigură ieşirea rapidă din situaţiile periculoase graţie puterii de 430 CP. Conform normelor de certificare, Equus Limousine Security se încadrează la un nivelul de protecţie VR7.Comentarii
Inchide