Hyundai dezvăluie noul i20 N Line. Inspirat din gama de performanță Hyundai N – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2020 Știri auto

Hyundai dezvăluie versiunea N Line dedicată modelului i20 N Line. Acesta combină elemente de design inspirate din gama performanță Hyundai N cu tehnologiile pentru siguranță și pentru conectivitate cunoscute de la noul i20.

La exterior se evidențiază bara frontală cu accente cromate, dar și de grilă de tip „cascadă” personalizată cu sigla N Line. În partea din spate, accentele sportive de culoare gri și bară cu detalii rafinate se combină pentru a maximiza performanțele aerodinamice. Clienții pot alege dintre patru culori exterioare: Phantom Black, Aurora Grey, Brass, dar și Polar White – disponibil opțional cu plafon Phantom Black.

i20 N Line dispune de jante din aliaj de 17 inci cu finisaj în două tonuri.

La interior există scaune și volan sport, pedalele cu inserții metalice și schimbătorul de viteze din piele – personalizate cu accente roșii și logo-ul „N”.

Noul Hyundai i20 N Line oferă două tipuri de propulsoare

Pe lângă motorizarea standard de 1,2 litri MPi, 84 CP, clienții pot opta pentru versiunea T-GDi de 1 litru, 100 CP sau 120 CP. Pentru motorul T-GDi de 1 litru au fost actualizate suspensia, răspunsul motorului și sunetul sistemului de evacuare.

Modelul este disponibil cu sistemul mild-hybrid de 48 V (standard – pentru varianta de 1 litru T-GDi, 120 CP; opțional – pentru motorul de 1 litru T-GDi, 100 CP). În plus, pentru această opțiune este disponibilă transmisia manuală inteligentă (iMT).

Modelul are cele mai recente tehnologii de siguranță

La fel că varianta standard, i20 N Line dispune de tehnologia Bluelink, care oferă o gama diversificată de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi serviciile Hyundai LIVE, precum și diferite funcții disponibile prin intermediul aplicației Bluelink pentru smartphone.

Noul i20 N Line este echipat cu pachetul de siguranță Hyundai SmartSense, care integrează cele mai recente tehnologii pentru siguranță.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide