Hyundai dezvăluie primele imagini cu noul Tucson N Line – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 nov. 2020 Știri auto

Noul Hyundai Tucson N Line îmbină designul futurist, tehnologiile avansate pentru confort și pentru siguranță ale versiunii standard cu dinamismul specific liniei N.

În comparație cu varianta clasică, Tucson N Line dispune de o serie de elemente distinctive, inclusiv de o paleta dedicată de culori, care evidențiază caracterul sportiv, impunător.

Linia N – care are că sursă de inspirație divizia de performanță Hyundai N – a fost special concepută pentru clienții care doresc să se bucure de o experiență mai dinamică de condus. După i10, i20, i30 (hatchback, wagon și fastback) și Kona, Tucson devine cel de-al șaptelea model al gamei din Europa care dispune de acest nivel de echipare. Mai multe detalii despre Tucson N Line vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Galerie Foto cu Hyundai Tucson N Line

În luna septembrie a fost prezentat noul Tucson

Hyundai a prezentat noul Tucson la jumătatea lunii septembrie. Modelul dispune de un design remarcabil, de tehnologii revoluționare, dar și de o gama variată de sisteme de propulsie.

Modelul de clasa SUV, care se află la cea de-a patra generație, integrează nouă direcție stilistică Hyundai „Sensuous Sportiness”. De la lansare (octombrie 2004) până în prezent au fost vândute peste 7 milioane de unități la nivel mondial, dintre care 1,4 milioane în Europa.

Odată cu lansarea pe piață a versiunilor hybrid, plug-în hybrid și cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispoziția clienților cea mai variată gama de sisteme de propulsie electrificată din segmentul modelelor SUV de clasa compactă.

Noul Tucson integrează cele mai recente tehnologii, pentru siguranță și asistență conducătorului auto. Printre acestea se remarcă un sistem actualizat cu șapte airbaguri, care include un nou airbag pentru spațiul dintre conducătorul auto și pasagerul din dreapta, o caracteristică unică în cadrul acestui segment. În cazul unei coliziuni, acest sistem de protecție suplimentară contribuie la reducerea leziunilor. În plus, atunci când airbagurile sunt declanșate, în urmă unui impact frontal sau lateral, sistemul aplică automat frână de urgență, pentru a reduce riscul unor coliziuni secundare sau multiple.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide