Și românii pot comanda noul ONZ de la Hyundai, Tucson. Cât costă în România?

Autor: Elena Luchian 02 oct. 2020 Știri auto

Noul Hyundai Tucson poate fi comandat și în România. SUV-ul cu look futurist are și versiuni care pot fi achiziționate prin intermediul Programului Rabla.

GALERIE FOTO

Cel mai nou model de la Hyundai are un preț de pornire de 20.706 euro. Este suma pe care clientul o plătește pentru versiunea cu motor de 1,6 litri cu 150 de cai putere. Aceasta are transmisie manuală cu șase trepte, tracțiune față și echipare Comfort. Prețul include promoția și reducerea oferite de Hyundai.

Echiparea de bază include jante din aliaj de 17 inci, lumini de zi cu tehnologie LED, aer condiționat cu reglaj manual, dar și cameră pentru marșarier și conexiune Bluetooth. Indiferent de echipare, SUV-ul îi oferă celui aflat la volan posibilitatea alegerii unui mod de rulare.

Noul Hyundai Tucson (15)

Cine vrea mai mult poate alege echiparea Style pentru 22.610 euro. Aceasta aduce în plus aer condiționat automat, lumină ambientală, scaune față încălzite și un ecran TFT color de 10,25 de inci. Acesta din urmă înlocuiește display-ului de 4,2 inci amplasat între cadranele de bord.

Cea mai accesibilă versiune care poate fi achiziționată prin Programul Rabla este cea hibridă, cu motor pe benzină de 1,6 litri și motor electric pentru un total de 230 de cai putere. Sistemul este cuplat la o transmisie automată cu șase trepte și vine la pachet cu tracțiune integrală. Cu echipare Style și cu reducerea oferită de Hyundai și cu subvenția de la stat, Hyundai Tucson 1.6 Hybrid costă 29.030 de euro.

Și versiunea de top a noului Hyundai Tucson poate fi achiziționtă prin Programul Rabla

Versiunea de top a noului Hyundai Tucson, dezvăluit de constructorul sud-coreean luna trecută, cu aceeași motorizare, dar cu echipare Luxury, are preț de pornire de 36.170 de euro. Aceasta ar avea un preț de listă de 42.197 de euro, în cazul în care clientul nu beneficiază de promoția și reducerea oferite de Hyundai.

Vârful de gamă are plafon panoramic, scaun al șoferului cu reglaj electric și suport lombar. Șoferul va beneficia și de prezența sistemelor Highway Driving Assist și Remote Start Parking Assist.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide