Hyundai Elantra facelift primește cameră de bord și cheie digitală

Autor: Ionuț Vîlciu 13 mart. 2023 Știri auto

Producătorul coreean a publicat mai multe detalii despre Avante facelift, fratele din Coreea al lui Hyundai Elantra pe care o cunoaștem.

Hyundai publica la finalul lunii februarie câteva imagini cu facelift-ul lui Avante, cu alte cuvinte, Hyundai Elantra pentru piața din Coreea de Sud. În completarea acestor câtorva informații publicate nu cu mult timp în urmă, Hyundai prezintă o serie întreagă de fotografii cu facelift-ul lui Avante și mai multe detalii despre actualizarea sedanului.

Conform publicației Motor1, modelul global ar trebui să primească aceleași actualizări în decursul acestui an. Modelul cu specificații pentru piața din Coreea a fost scos la vânzare cu o serie de actualizări, dincolo de modificările subtile de design pe care le-am putut remarca deja.

Hyundai dezvăluie și o parte dintre echipamentele care mașina le va primi, dotări printre care se numără o cameră de bord integrată, iar acum proprietarii vor putea folosi telefonul mobil pe post de cheie. Proprietarii pot bloca și debloca mașina și pot partaja utilizarea directă cu până la șapte alte persoane. Camera de bord este montată în partea de sus a parbrizului și trimite imagini fie către ecranul de infotainment, fie direct către un smartphone.

Hyundai Elantra facelift primește și o instalație de aer condiționat avansată

Mașina primește și un sistem de aer condiționat interesantă. Sistemul de aer condiționat are o funcție numită „After-Blow” pentru a reduce creșterea mucegaiului. Hyundai a dezvăluit tehnologia în 2020 și ceea ce face este că usucă instalația. După ce motorul este oprit și condensul se scurge în mod natural, „After-Blow” se activează timp de 10 minute pentru a usca vaporizatorul și orice condens rămas în instalație, astfel previne apariția mucegaiului.

Cât despre motoare, pe piața din Coreea de Sud, Avante este disponibil cu un motor pe benzină de 1,6 litri aspirat natural care produce 121 CP și un cuplu de 154 Nm. În mod alternativ, clienții pot opta pentru un motor de 1,6 care poate funcționa cu GPL.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide