Noul Hyundai Elantra N. Cel mai sportiv sedan de familie

Autor: Marius Vișan 22 iun. 2021 Știri auto

Hyundai a lansat primele două imagini teaser ale mult așteptatei Elantra N.

Producătorul auto sud-coreean anunță modelul Elantra N încă din septembrie anul trecut. A lansat chiar și câteva imagini cu prototipuri camuflate, acum însă putem să vedem Elantra N fără niciun camuflaj.

În mod surprinzător, aceste două imagini teaser descriu Elantra N în nuanța obișnuită a diviziei N. Aceasta este completată cu accente roșii pe laterale și difuzorul spate. În plus, putem vedea că Elantra N prezintă țevi de evacuare masive, precum alte modele Hyundai N, în timp ce, în spate se află un spoiler vopsit în negru. Hyundai ne arată și roțile modelului Elantra N, care sunt destul de diferite de cele ale modelelor i20 N și i30 N.

”Elantra N este un sedan de înaltă performanță care dezvăluie partea sportivă a noului nostru model Elantra prin îmbunătățiri ale diviziei N”, a declarat Till Wartenberg, vicepreședinte al subdiviziunii Management și Motorsport a mărcii N la Hyundai Motor Company. ”L-am proiectat pentru a fi un autovehicul sport, cu capabilități dinamice de conducere și un stil pe care iubitorii de performanță să le adore”, completează oficialul Hyundai.

Hyundai Elantra N va fi propulsat de un motor turbo de 2,0 litri cu 275 CP. Clienții vor putea alege între o transmisie manuală cu șase trepte sau un una cu dublu ambreiaj cu opt trepte.

Hyundai nu a anunțat o dată pentru prezentarea mașinii, dar promite să lanseze mai multe detalii în următoarele săptămâni.

În luna martie Hyundai anunța Kona N

La acea vreme, modelul KONA N era cel mai recent membru din cadrul diviziei de performanță a producătorului și primul model N de clasa SUV.

KONA N îmbină stilul contemporan al versiunii standard cu dinamismul specific gamei N. Pentru prima dată, echipa de design Hyundai și divizia de performanță N au colaborat pentru a dezvoltă o caroserie de tip SUV. Rezultatul – un autovehicul cu o prezența puternică, care oferă o experiență sportivă la volan.

Partea frontală este dominată de prizele de aer de mari dimensiuni. Semnătura luminoasă conferă modelului un aspect impunător. Bară de protecție are că sursă de inspirație domeniul aeronautic și se extinde pe lateralele autovehiculului, subliniind valențele aerodinamice.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide