Noi imagini cu modelul de performanță Hyundai Kona N – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 mart. 2021 Știri auto

Hyundai dezvăluie primele imagini cu modelul Kona N. Este cel mai nou membru din cadrul diviziei de performanță N, și totodată primul model N de clasa SUV.

Echipa de design Hyundai și divizia de performanță N au colaborat pentru a dezvoltă o caroserie cu un look sportiv. Partea frontală este dominată de prizele de aer de mari dimensiuni, iar semnătură luminoasă conferă modelului un aspect impunător.

Bară de protecție are că sursă de inspirație domeniul aeronautic și se extinde pe lateralele autovehiculului, subliniind valențele aerodinamice. Acest tablou este completat de sigla N, care este prezența pe grilă.

VIDEO

În partea din spate, personalitatea și sportivitatea noului model sunt evidențiate de dublă evacuare și de spoilerul aerodinamic cu stop în formă triunghiulară (specific gamei N). În această zonă se mai remarcă și jantele din aliaj, dar și pragurile laterale cu accente de culoare roșie.

Hyundai Kona N va avea un motor turbo de 2,0 litri și funcția „Launch Control”

Kona N va fi echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj umed în 8 trepte, pentru o experiență dinamică de condus. La fel că toate celelalte modele ale gamei N, Kona N va dispune de funcții dedicate pentru ajustarea performanței, precum sistemul „Launch Control”.

Experiență plăcută de condus atât pe drumurile publice, cât și pe circuit

„Este primul model de clasa SUV al brandului N”, a menționat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management and Motorsport Sub-division. „Autovehiculul va oferi o experiență plăcută de condus atât pe drumurile publice, cât și pe circuit.”

Obiectivul Hyundai pentru anul 2021 este de a extinde portofoliul diviziei N, cu scopul de a oferi pasionaților o gama cât mai variată de autovehicule sportive.

Intră în GALERIA FOTO

Noi imagini cu modelul de performanță Hyundai KONA N

Hyundai a prezentat în luna octombrie 2020 modelul i20 N

Acesta oferă clienților o experiență sportivă la volan. i20 N este echipat cu un motor GDi de 1,6 litri cu turbocompresor, asociat unei transmisii manuale în șase trepte (6 MT). Motorul dezvoltă 204 CP și cuplu maxim de 275 Nm. i20 N atinge viteză maximă de 230 km/ h și ajunge de la 0 la 100 km/ h în doar 6,7 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide