Hyundai Grand Santa Fe va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2013

Autor: Iulian Dnistran 20 feb. 2013 Știri auto

Hyundai va prezenta la Salonul Auto Geneva 2013 o versiune cu şapte locuri a SUV-ului Santa Fe, denumită Grand Santa Fe. Prin această mişcare, Hyundai va introduce, practic, pe piaţa europeană modelul Santa Fe cu şapte locuri care se vinde deja în America de Nord în variantele GLS şi Limited.

Spre deosebire de modelul normal cu cinci locuri, Grand Santa Fe e mai lung şi are un al treilea rând de scaune în portbagaj. În Statele Unite ale Americii, Grand Santa Fe poate fi cumpărat atât într-o configuraţie cu şapte locuri, cât şi într-o configuraţie cu şase locuri, care oferă câte două scaune pe fiecare dintre cele trei rânduri. Ne putem aştepta, astfel, ca Hyundai să ofere aceeaşi opţiune şi pentru piaţa din Europa.

Exteriorul lui Grand Santa Fe e, aşa cum era de aşteptat, extrem de asemănător cu cel al unui Santa Fe normal. Posteriorul maşinii arată mai mult ca al unui monovolum, în timp ce partea din faţă are o bară de protecţie mai pronunţată în partea de jos.

Cel mai probabil, sub capota lui Hyundai Grand Santa Fe va sta acelaşi diesel de 2,2 litri care e disponibil pentru Santa Fe şi care dezvoltă 197 CP.

Hyundai Grand Santa Fe va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2013, care se va desfăşura în perioada 7-17 martie 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide