Hyundai i30 Fastback – Al doilea model disponibil în versiunea de performaţă N Line – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Cu doar câteva luni în urmă, Hyundai a lansat versiunea N Line a hatchback-ului i30, oferind unele dintre cele mai sportive look-uri pentru acest hatchback. Acum, cei de la HyundaI au extins acelaşi tratament şi pentru i30 Fastback.

Noua linie Hyundai i30 Fastback N se deosebeşte de versiunile standard printr-o bară de protecţie faţă decorată cu argintiu, grila modificată, faruri negre şi spoilerul spate. 

De asemenea, are insigne speciale, precum şi un interior cu un volan sport, pedale metalice şi schimbător specific N Line şi scaune sportive.

Cumpărătorii vor putea alege între versiunile de 1,0 şi 1.4 litri ale motorului cu patru cilindri T-GDI cu 118 CP şi un cuplu de 171 Nm, sau 138 CP cu 242 Nm.

Performanţele deja publicate pentru aceste motoare spun că ajung de la 0-100 km / h în 11,1 secunde pentru versiunea 1.0 cu transmisie manuală, 9,2 secunde pentru modelul 1.4 cu DCT şi 8,9 secunde pentru versiunea 1.4 cu transmisie manuală.

„Cel de-al doilea model Hyundai disponibil în versiune N Line, i30 Fastback N, permite clienţilor să experimenteze mai mult sentimentul N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, un oficial Hyundai. 

Clienţii europeni se pot aştepta ca linia i30 Fastback N să ajungă la dealeri până la sfârşitul anului.

 Comentarii
Inchide