Hyundai Ioniq 5 N debutează la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Autor: Ionuț Vîlciu 10 iul. 2023 Știri auto

Hyundai confirmă oficial că debutul noului său model electric de performanță va avea loc pe 13 iulie, la Goodwood. Ioniq 5 N va fi prezentat publicului la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Hyundai pregătește dezvăluirea oficială a noului său model de performanță, care va fi bazat pe electricul Ioniq 5. Astfel, după serii de imagini teaser, fotografii spion, aflăm că noul Hyundai Ioniq 5 N va fi prezentat la Festivalul Vitezei de la Goodwood, în data de 13 iulie.

Mașina va fi expusă în cadrul unui eveniment static, iar apoi va parcurge faimoasa urcare de 1.87 kilometri de la Goodwood. Alături de Ioniq 5 N vor fi prezente și câteva prototipuri ale mărcii coreene, cum ar fi RN22e și N Vision 74.

Hyundai Ioniq 5 N va fi primul model de performanță electric al producătorului coreean

Deocamdată nu știm foarte multe despre noul model, dar sursele spune că puterea combinată a mașinii va fi de aproximativ 600 CP, ceea ce o va pune în aceeași zonă cu Kia EV6 GT, o mașină care dispune de 586 CP.

Bineînțeles, ne putem aștepta la schimbări estetice, care să facă mașina mai agresivă: bare noi de protecție, spoilere, dar și modele noi de jante. Noul Hyundai Ioniq 5 N va fi prezentat pe 13 iulie, iar publicul poate asista la prezentarea noului model de performanță prin intermediul unui livestream.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide