Hyundai Ioniq 5 și Tucson „joacă” în filmul Spider-Man: No Way Home

Autor: Mihai Morcovescu 28 nov. 2021 Știri auto

Hyundai a anunțat că modelul electric Ioniq 5 și SUV-ul Tucson vor apărea în noul blockbuster „Spider-Man: No Way Home”. Premiera filmului va avea lo pe 17 decembrie.

Dincolo de spectaculoasa apariție în cel mai nou film cu supereroul Marvel, noul Ioniq 5 apare și în cel mai recent spot publicitar pentru televiziune alături de Spider-Man, interpretat de actorul britanic Tom Holland, și de cel mai bun prieten al acestuia, Ned Leeds, în interpretarea lui Jacob Batalon.

Reclama intitulată „Only Way Home” are o durată de 90 de secunde și a fost regizată de Jon Watts, nimeni altul decât regizorul ultimelor trei filme din seria Spider-Man.

Ioniq 5 și Spider-Man, un duo imbatabil

Când ne-am despărțit ultima oară de eroul nostru, adevărata identitate a lui Spider-Man a fost dezvăluită de răufăcătorul Mysterio. Acum toată lumea crede că Peter Parker a fost responsabil pentru atacul asupra Londrei și moartea lui Mysterio, considerat cel mai mare super-erou al tuturor timpurilor.

Povestea spotului publicitar sugerează că Spider-Man se îndreaptă către New York pentru a-și reabilita numele. Pentru asta, el și prietenul său Ned folosesc autonomia de 480 de kilometri pe care o are noul Hyundai Ioniq 5 pentru a ajunge în metropola americană. O variantă mai scurtă, de 30 de secunde, a acestei reclame va fi difuzată în programele de televiziune din SUA, Europa, China, Rusia și alte piețe până în ianuarie 2022.

Cea mai potrivită mașină pentru Spider-Man

„Tehnologia avansată dă putere extraordinarului și de aceea credem că Ioniq 5 este potrivit pentru cel mai recent film Spider-Man. Parteneriatele noastre promoționale cu personaje din Universul cinematografic Marvel au fost extrem de eficiente și credem că fanii Spider-Man din întreaga lume se vor bucura de ceea ce am creat, în timp ce vor afla mai multe despre SUV-ul nostru inovator”, a declarat Angela Zepeda, director de marketing Hyundi Motor America.

În plus, producătorul coreean a mai creat un spot de 30 de secunde cu noul SUV compact Tucson, care prezintă scene-cheie din film, inclusiv cele în care Spider-Man apare alături de acest model.

https://www.youtube.com/watch?v=U4j03-q8-z8&feature=emb_imp_woyt

Sursa: Hyundai

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide