Hyundai lansează o colecție de NFT Ioniq 6 dedicată noului său model

Autor: Ionuț Vîlciu 20 iul. 2022 Știri auto
Hyundai lansează o colecție de NFT Ioniq 6 dedicată noului său model

Hyundai a lansat 5.000 de NFT-uri Ioniq 6. NFT-urile dedicate modelului Ioniq 6 sunt a doua colecție pe care Hyundai o lansează.

Mediul digital este zona unde, mulți dintre noi ne petrecem o bună parte din timp. Fie că vorbim cu oameni, citim sau vizionăm clipuri, este incontestabil că face parte din viețile noastre. Una dintre tendințele recente este cea legată de avatarurile NFT. Probabil că majoritatea cunosc maimuțele virtuale care s-au vândut cu sume colosale. Artistul Eminem a plătit pe una peste 400.000 de dolari.

NFT Ioniq 6 este cea de-a doua colecție de acest tip a mărcii, fiind lansată odată cu premiera mondială a modelului. Cu această ocazie, Hyundai introduce și programul Ioniq Citizenship, dedicat posesorilor de NFT-uri. Programul Ioniq Citizenship oferă beneficii suplimentare posesorilor de artă generativă.

Compania a emis 5.000 de NFT-uri de artă generativă Ioniq 6. Acestea au fost distribuite gratuit. Temele pe care le reprezintă sunt: Fun Driving, Stress-Free Driving, Work, Socializing, Healing si Entertainment. Fiecare dintre ele dispune de un design unic, care combina diverse culori, fundaluri si elemente de design.

Ce înseamnă colecția NFT Ioniq 6 pentru posesori?

Hyundai vrea să își mărească spectrul acțiunilor și în sfera digitală. Astfel, experiența unei mașini electrice ar trebui să ajungă și în spațiul virtual, conform spuselor celor de la Hyundai. Ioniq Citizenship pare să fie primul pas pe care compania îl face în această direcție.

„Obiectivul companiei în ceea ce privește Ioniq Citizenship este de a depăși limitele fizice ale mișcării în spațiu și timp și de a extinde experientele electrificate oferite clienților prin intermediul gamei Ioniq către sfera digitală”, declară constructorul coreean.

Hyundai spune că posesorii de astfel de obiecte de artă virtuală vor beneficia de diverse oferte și avantaje.

„Experientele inovatoare oferite de Ioniq 6 in spațiul virtual vor include: acces VIP pentru „Planet Hyundai” (spațiul virtual Hyundai de pe ZEPETO, platforma globala metaverse), card cadou pentru o husă personalizată de telefon de la NFTYC (NFT Your Case – primul producător de huse de telefon NFT din lume, parte a mărcii globale de accesorii CASETiFY). Totodată, va fi inaugurat „Ioniq Digital Garage”, un spațiu virtual pentru evenimente dedicat proprietarilor NFT-urilor.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide