Hyundai Motor Group donează 2 milioane de dolari pentru ajutoare în urma cutremurului din Turcia

Autor: Ionuț Vîlciu 15 feb. 2023 Știri auto

Hyundai Motor Group donează 2 milioane de dolari pentru eforturile de ajutorare în urma cutremurului din Turcia. Grupul va face donația Crucii Roșii coreene.

Hyundai Motor Group oferă donații în valoare totală de 2 milioane de dolari care vor fi utilizate pentru eforturile de ajutorare din Turcia și Siria.

Aflate în componența Hyundai Motor Group, Hyundai Motor Company, Kia Motors și Hyundai Mobis contribuie toate cu donații care vor fi făcute prin Crucea Roșie Coreeană și vor fi folosite pentru activități de sprijin local și pentru repararea daunelor.

Pe lângă donație, filiala locală a Hyundai Motor, Hyundai Assan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.S., filiala de producție auto a Grupului din Turcia, a extins anterior sprijinul de urgență, oferind echipamente de ajutor în valoare de 500.000 de euro, inclusiv freze și polizoare și produse de necesitate zilnică precum alimente, produse sanitare și provizii pentru vreme rece.

Turcia se confruntă cu pierderi semnificative

În urma activității seismice recente, Turcia a suferit daune destul de serioase. Tara are de-a face cu pierderi umane, dar și materiale, care au survenit în urma seismelor care au avut loc în sudul Turciei, aproape de granița cu Siria.

Primul cutremur a avut o magnitudine înregistrată de 7,8 grade, cauzând daune substanțiale clădirilor. Acesta a fost urmat de un al doilea cutremur, cu o magnitudine ceva mai mică, de 7,5 grade, dar suficient de puternic. Zeci de mii de oameni au fost răniți sau uciși din cauza cutremurelor care au lovit partea de sud a Turciei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai, Kia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide