Hyundai oferă un teaser cu viitorul Ioniq 5 N într-un nou video

Autor: Ionuț Vîlciu 05 dec. 2022 Știri auto

Producătorul coreean de automobile a făcut public un material video în care apare pentru câteva secunde și noul Hyundai Ioniq 5 N.

Hyundai a publicat un nou videoclip despre marca sa de înaltă performanță N și RN22e sau N Vision 74, două concepte folosite drept laboratoare pentru testare pentru dezvoltarea noilor tehnologii. Videoclipul prezintă, de asemenea, o scurtă secvență cu Ioniq 5 N, care își face prima apariție oficială. Acesta este ascuns în spatele unui camuflaj special format din pixeli și steaguri în carouri.

Videoclipul publicat de Hyundai dezvăluie procesul de dezvoltare a celor două laboratoare de testare RN22e și N Vision 74 care facilitează viitorul mașinilor de înaltă performanță ale brandului N.

Divizia N de la Hyundai are un viitor electric

Încă de la înființarea acesteia, divizia de vehicule sport N a produs vehicule capabile, sportive, care au prins la public. Fostul șef al diviziei M de la BMW, Albert Biermann, a dus Hyundai către teritoriul mașinilor sportive.

La fel ca multe alte branduri, și Hyundai se îndreaptă către un viitor complet electric. Același lucru pare că se întâmplă și cu divizia de mașini sport a mărcii coreene.

Viitorul diviziei N este unul electric, iar această schimbare va începe cu Ioniq 5 N. Varianta sportivă a lui Ioniq 5 a apărut pentru câteva secunde în cel mai nou clip postat de producătorul coreean.

Mașina este acoperită cu camuflaj, deci nu putem distinge prea multe detalii. Cu toate acestea, putem să ne așteptăm la un design mai agresiv, mai multă putere, dar și o suspensie gândită pentru mai mult dinamism.

Valorile de putere rămân deocamdată o necunoscută. Cu toate acestea, Ioniq 5 N ar trebui să se apropie de valoarea de 600 de cai, asemenea lui Kia EV6 GT. De asemenea, tracțiunea integrală ar putea fi asigurată de două motoare electrice.

Unele zvonuri spun că Ioniq 5 N urmează să fie lansat în 2023, dar acest lucru rămâne de văzut.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide