Imagini teaser cu noul Hyundai Santa Fe. Modelul este cel mai longeviv SUV al companiei

Autor: Marius Vişan acum 8 luni Știri

Au fost publicate două imagini teaser care previzualizează noul Hyundai Santa Fe 2021. Aceste teasere ne dezvăluie primele detalii despre noul Santa Fe. Este cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezintă un exterior impunător. Interiorul crește în confort și în calitatea materialelor utilizate.

Exteriorul este dominat de grilă frontală de mari dimensiuni care încorporează luminile de zi (DRL), ca parte a noii abordări de design „Integrated Architecture’’. Elementele geometrice care definesc grilă generează un efect stereoscopic. În plus, luminile de zi în formă literei „T” completează designul robust.

De asemenea, în partea din față este vizibilă o grilă largă, care prezintă un model geometric care oferă SUV-ului un look nou, mai îndrăzneț, care va fi oferit (cel puțin pe unele piețe) cu două inserții diferite pentru modelele „Standard” și „Lux”.

Hyundai Santa Fe trece la puterea hybrid

Santa Fe este primul model european din gama Hyundai construit având la baza cea de-a treia generație a platformei producătorului. Nouă platforma va oferi o mai mare flexibilitate în dezvoltarea vehiculelor, contribuind la sporirea siguranței, a eficienței și a performanțelor. Odată cu această lansare, Hyundai introduce, în premieră pentru Santa Fe, o linie de propulsoare electrificate – hybrid și plug-în hybrid. 

Potrivit constructorului auto coreean, noul Santa Fe va fi primul model Hyundai din Europa și primul SUV Hyundai la nivel mondial care va folosi noua arhitectură care a fost introdusă pe modelul Sonata (2020) anul trecut.

Cei de la Hyundai spun că mai multe informații despre noul Santa Fe vor fi dezvăluite în săptămânile următoare. În Europa va fi disponibil începând din luna septembrie a acestui an.

Noul Hyundai Santa Fe aduce un design actualizat și face loc în gamă noilor motorizări electrificate.

 


Sursa foto: Hyundai


Comentarii
Inchide