Hyundai Tucson N Line – Sud-coreeni au pregătit un SUV cu look sportiv

Autor: Elena Luchian 27 ian. 2021 Știri auto

Noul Hyundai Tucson N Line vine cu un look mai sportiv, tipic gamei N a producătorului asiatic. Sud-coreenii au pregătit modificări și în privința unor motorizări.

GALERIE FOTO

Noul Hyundai Tucson N Line vine cu un design dinamic, inspirat de cel al mașinilor de curse, care îl fac ușor de recunoscut. Grila este poziționată acum mai sus și este mai lată decât la versiunea standard. Aceasta are un look nou și integrează logo-ul N Line. A fost redesenată și bara față, iar prizele de aer sunt mai mari.

Din profil, se remarcă liniile dinamice ale SUV-ului și oglinzile Phantom Black. Un eleron își face apariția în partea posterioară, acolo unde apar și o bară nouă, un difuzor de aer și evacuări noi.

Versiunea N Line primește standard jante de 19 inci. Șapte culori exterioare sunt disponibile în gamă, dar SUV-ul poate fi comandat și cu un plafon Phantom Black. Este vorba despre Shadow Grey, Polar White, Engine Red, Sunset Red, Dark Knight, Shimmering Silver și Phantom Black.

Sud-coreenii îi trec în cont o cabină sofisticată și, evident, elemente N Line. Scaunele sport cu logo N, îmbrăcate în piele și piele întoarsă de culoare neagră, prezintă cusături contrastante roșii. Șoferul va manevra un volan N și va avea un pedalier din metal.

Un instrumentar digital cu ecran de 10,25 inci și un ecran tactil cu aceleași dimensiuni creează o atmosferă high-tech la bord.

Dezvoltat și testat în Europa, noul Tucson poate fi echipat optional cu o suspensie controlată electronic (ECS), pentru un plus de confort și performanțe superioare. Inginerii de la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europe au proiectat o suspensie cu setări optimizate pentru versiunile cu sisteme de 48 de volți.

Noul Hyundai Tucson N Line – motorizări

Echiparea N Line va fi disponibilă pentru toate motorizările, cu excepția dieselului entry-level. Clienții pot comanda astfel mașina cu sistemul Plug-in Hybrid care integrează motorul de 1.6 T-GDI cu 265 de cai putere, versiunea 1.6 T-GDI Hybrid cu 230 de cai putere, un 1.6 T-GDI Mild Hybrid 48 V cu 180 sau 10 de cai putere, un 1.6 T-GDI cu 150 de cai putere sau un 1.6 CRDi 48 V cu 136 de cai putere.

Noul Hyundai Tucson N Line va fi disponibil în Europa începând cu primăvara acestui an.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide