Mașini Tesla prin Rabla Plus 2021. Unde se va afla primul showroom independent Tesla din București?

Autor: Marius Vișan 17 feb. 2021 Știri auto

Când vine vorba de mașini electrice Tesla cei mai mulți români se întreabă dacă acestea beneficiază de programul Rabla Plus. Ei bine, răspunsul este da.

Primul showroom independent din România pentru mașini Tesla se va deschide în 22 februarie în cartierul Pipera din București.

Este primul showroom independent din România pentru mașini Tesla. Firma nu este asociată și nu se identifică cu TESLA INC. Compania mai are reprezentanță încă din anul 2019 și în țara vecină, în Ungaria.

Target-ul acestei firme în țara noastă este de a vinde aproximativ 300 de mașini Tesla în 2021. Asta înseamnă dublarea numărului mașinilor Tesla din România.

Mașini Tesla prin Rabla Plus

Firma se mândrește că a livrat deja câteva mașini care au beneficiat de reducerea de 10.000 de euro pe care o oferă Guvernul prin intermediul ecotichetului programului Rabla Plus. Cei interesați, care vor să cumpere o mașină Tesla prin acest program, trebuie să știe că firma are consultanți dedicați care se ocupă și de dosarul Rabla Plus.

La acest showroom, cei care vor să facă un test drive cu o mașină Tesla o pot face gratuit.

La începutul lunii ianuarie 2021, Tesla a actualizat lista orașelor din România unde va construi stații de încărcare, așa numitele Superchargers. Prima stație ar urma să fie gata în primul trimestru din 2021, în Timișoara. Apoi urmează să se deschidă stații în Sibiu, Pitești și București.

Primele știri despre aceste stații au apărut încă din anul 2018. Informațiile erau confirmate pe Twitter, chiar de CEO-ul Elon Musk, într-o discuție online cu un român.

În decembrie 2020 Tesla angaja personal în România

Potrivit anunțurilor postate pe site-ul propriu pe data de 14 decembrie, Tesla angaja în București persoane pentru postul de Store Manager, Tehnicieni Service, precum și Consultant de Vânzări.

Prezența companiei Tesla la noi în țară a este încurajată de numărul tot mai mare de posesori de mașini Tesla. În 2020, în România au fost înmatriculate aproximativ 60 de unități Tesla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide