Cât costă un Hyundai Tucson recuperat de bancă. Un SUV full option care arată ca nou

Autor: Marius Vișan 31 mai 2021 Știri auto

Tucson, lansat pe piață din Europa în a două jumătate a anului 2015 este modelul Hyundai cu cea mai rapidă evoluție a vânzărilor din Europa. Totodată, Tucson este cel mai bine vândut SUV compact al mărcii Hyundai.

Tucson este o mașină de familie de dimensiuni mari care de-a lungul anilor și-a convins clienții cu calități precum fiabilitate, multe dotări în configurația standard și un raport bun calitate-preț. Pe de altă parte, succesul modelului a fost susținut și de valul de simpatie pentru mașinile din categoria SUV / Crossover, tendință care este într-o continuă creștere în România în ultimii ani.

Portbagajul mare și interiorul spațios fac ca un SUV precum Tucson să fie ideal în special pentru familii. Într-o astfel de mașină o familie cu cinci membri se poate bucura de spațiu pentru picioare mai mult decât suficient, precum și de spațiu suficient pentru bagaje.

Cei care vor să schimbe mașina și să treacă la un SUV pot apela la ofertele de autoturisme la mâna a doua. Clienții au la dispoziție, pe lângă site-urile clasice de vânzări auto și subsite-urile unor bănci care se ocupă cu revânzarea mașinilor recuperate de la clienți. Sunt mașini folosite dar care, din diverse motive, au fost recuperate de bancă de la diverși clienți.

Așa am găsit acest Hyundai Tucson fabricat în anul 2017 (rulaj 83.316 km)

Hyundai Tucson 2.0 CRDI 4WD Platinum 185 CP Automat, cu o putere (CP/kW) de 185/136, anul fabricației 2017, rulaj 83.316 de km, care include dotări precum: ABS, ESP, cutie de viteze automată, climatronic, navigație, senzori de parcare, pregătire telefon Bluetooth, interior din piele, scaune încălzite și ventilate, geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante aliaj, computer bord, faruri xenon, pilot automat, trapa panoramică, tracțiune 4×4, senzori ploaie, senzori lumină, cotieră, hayon cu acționare electrică, ACC, lane assist, blind spot assist, descent assist, senzori de recunoaștere a indicatoarelor și camera marșarier.

Prețul mașinii este de 21.896 de EURO (inclusiv TVA).

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide