I-a dat mașina valetului să o parcheze, dar acesta a accidentat-o. Test de accelerație eșuat cu Tesla Model S Performance – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2020 Știri auto

Dacă deții o mașină rapidă (cum ar fi Tesla Model S), predarea ei unui valet pentru a o parca ar putea fi o idee proastă. Dovada este acest incident care a avut loc în stațiunea La Cantera din San Antonio, Texas (SUA).

Posesorul unei mașini electrice Tesla i-a dat cheile valetului pentru a o parca, însă acesta din urmă a vrut să vadă cum se conduce, așa că a lua-o la o tură în parcare. În clip se poate vedea cum el caută o porțiune mai lungă de drum pentru a accelera. După ce o găsește apasă pedala, iar în scurt timp lovește bordura.

Intră în galeria foto

Mașina (Tesla Model S Performance) accelerează brusc, dar se pare că șoferul nu a fost suficient de rapid să reacționeze când se apropie de o curbă, iar autoturismul iese în afara zonei asfaltate și trece peste un terasament acoperit cu iarbă. În mod ciudat, valetul continuă să conducă mașina după impact.

Oglinda laterală a fost spartă, bara de protecție zgâriată și desprinsă, ambele cauciucuri frontale au fost perforate și ambele roți din spate au fost, de asemenea, avariate. Nici nu vrem să ne imaginăm ce a fost în sufletul proprietarul când și-a văzut mașina în asemenea hal.

Tesla Model S face 0-100 km / h în 2,6 secunde

Tesla Model S este un autovehicul introdus pe piață în 22 iunie 2012. Este mașina care a schimbat percepția oamenilor vizavi de mașinile electrice și a accelerat trecerea lumii la transportul durabil. Model S este una dintre cele mai rapide mașini de stradă, cu performanțe de top în industrie.

Tesla Model S Performance are o accelerație 0-100 km / h de 2,6 secunde. Autonomia bateriei ajunge până la aproximativ 593 de km (WLTP). Mașina are o putere de 785 CP (585 kW), iar cuplul este de 967 Nm. Sprintul este comparabil cu al mașinilor produse de Lamborghini sau Ferrari.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=134ESOVbQD0

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com, Netcarshow.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide