I-a trecut moartea pe la ureche! Galerie foto tulburătoare

Autor: George Cristea 03 dec. 2020 Știri auto

Unui șofer i-a trecut moartea pe la ureche după ce a pierdut controlul mașinii și s-a lovit de un parapet de protecție. Accidentul s-a produs miercuri seara pe raza localității Moșteni din județul Teleorman.

Intră în Galeria FOTO

Șoferul mașinii a scăpat ca prin minune cu câteva răni ușoare după ce mașina sa a lovit un podeț și a rămas suspendată. În plus, parapetul de pe marginea drumului a străpuns parbrizul și a ieșit prin partea din spate a acoperișului. Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs în jurul orei 17.15, iar la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea.

„Un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman au ajuns rapid la locul evenimentului, constatând  faptul că victima, un bărbat de 26 de ani, a scăpat ca prin minune cu răni ușoare, cu toate că autoturismul a fost grav avariat. Persoana rănită a primit primul ajutor calificat după care a refuzat transportarea la spital”, se arată într-un comunica al ISU Teleorman.

I-a trecut moartea pe la ureche: Alte cazuri de accidente trase la indigo

Fotografiile făcute la locul accidentului arată cât de norocos a fost șoferul, bara de oțel trecându-i practic pe la ureche. Astfel de accidente se întâmplă mai des decât te-ai aștepta, chiar dacă nu toți șoferii sunt la fel de norocoși.

Într-un accident produs în această vară pe șoseaua Colentina, un autoturism VW Touran a lovit din spate o camionetă care transporta lemne, iar acestea au pătruns prin parbriz și l-au rănit grav pe șofer.

La începutul anului, șoferul unei Toyota Yaris a fost la un pas de a-și pierde viața după ce o bară a pătruns prin parbriz și s-a înfipt în plafoniera mașinii sale. Bărbatul a fost zgâriat de bara metalică, dar accidentul s-ar fi putut încheia tragic dacă obiectul ar fi lovit parbrizul câțiva centimetri mai spre stânga.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide