ID. Buzz, pregătit pentru off-road de tunerii elvețieni de la Capricorn Trucks

Autor: Adrian Somai 27 dec. 2022 Știri auto

Volkswagen ID. Buzz este un monovolum care arată bine din toate unghiurile și care se poate lăuda cu o înfățișare elegantă, însă ne putem imagina că se poate și mai bine de atât. De aceeași părere au fost și specialiștii în tuning elvețieni de la Capricorn Trucks, care au și făcut un prim pas în această direcție.

Modelul tunat de cei de la Capricorn Trucks este echipat cu un set de jante din aliaj “Classic B” dedicate off-road-ului, cu dimensiuni de 18 inci și finisate în negru, realizate de cei de la delta4x4. De altfel, toată mașina a fost vopsită în negru și fotografiată într-un peisaj de zile mari.

Datorită anvelopelor aderente realizate de Loder Tires, ID. Buzz dispune în această configurație de mai multă aderență pe orice tip de teren. Ideal, ID. Buzz ar fi fost disponibil alături de un sistem de tracțiune integrală, însă, așa cum știm deja, modelul este disponibil la această oră exclusiv într-o variantă RWD, cu un singur motor electric care este capabil să livreze 201 cai putere și un cuplu maxim de 310 Nm.

Bateria de 77 kWh cu care sunt echipate modelele Volkswagen ID. Buzz oferă o autonomie cuprinsă între 400 și 480 de kilometri. Lucrurile vor sta însă diferit în cazul acestei versiuni, autonomia urmând să fie mai mică din cauza anvelopelor despre care spuneam mai devreme.

Setul complet de roți are un preț de 4.000 de euro

Jantele menționate în rândurile anterioare nu sunt deloc ieftine, având fiecare un preț de 695 de franci elvețieni (echivalentul a 700 de euro). Astfel, setul complet de patru roți (jante și anvelope) va avea un preț total de 3.950 de franci elvețieni, adică echivalentul a aproape 4.000 de euro.

Tunerii de la Capricorn Truck nu au de gând să se oprească însă aici, potrivit celor de la Carscoops. Astfel, cel mai probabil, în perioada următoare vom mai auzi și de alte proiecte ale specialiștilor în tuning din Elveția.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capricorn Trucks


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide