Imaginea acestei veri la Mamaia. Un Lamborghini tractează un alt Lamborghini. Cui îi aparțin mașinile?

Autor: Promotor 30 aug. 2021 Știri auto

Imaginea acestei veri a fost surprinsă luna aceasta la Mamaia. Un Lamborghini Urus a fost filmat în timp ce tracta un Lamborghini Aventador. Cui îi aparțin cele două mașini care au atras atenția pe litoral?

GALERIE FOTO

Două Lamborghini Urus, ambele vopsite în galben, au atras priviri la Mamaia în această vară. Și nu pentru că turiștii nu ar mai fi văzut supercaruri precum Aventador sau super-SUV-uri precum Urus. E plin de mașini de sute de mii de euro în stațiunea de pe malul Mării Negre. Una dintre ele, un Rolls-Royce, chiar a fost filmată în timp ce bloca circulația pe Bulevardul Mamaia, pentru că rămăsese fără benzină. Ci pentru că cele două formau un ansamblu bizar. Urus tracta o remorcă pe care era urcat Aventador-ul, în parcarea unui club de noapte din stațiunea de pe litoral.

Ambele autoturisme sunt înmatriculate în județul Brașov, acolo unde locuiește posesorul lor. Mașinile îi aparțin unui om de afaceri din Brașov, Călin Donca, activ în domeniul vânzărilor.

Cele două Lamborghini de la Mamaia, într-o companie selectă

Cel mai probabil, omul de afaceri brașovean și-a adus astfel mașinile din orașul său pe litoral pentru a le putea conduce pe amândouă și tot așa le-a dus înapoi acasă.

Imaginile inedite au fost publicate pe TikTok și preluate de Cancan.ro. Donca, în vârstă de 37 de ani, deține o colecție impresionantă de mașini, cotată la aproximativ 2 milioane de dolari. Acesta își dorește ca pe viitor, să-și aducă în garajul exclusivist și un model Ferrari.

Până atunci însă, un BMW Seria 7 cu apatament lung, un BMW i8 tunat, un BMW X7, un Ford Raptor, dar și cele două Lamborghini, Urus și Aventador se regăsesc în garajul lui Călin Donca.

Într-un vlog realizat de Andrei Verestiuc, în noiembrie 2020, omul de afaceri povestea că Volkswagen Passat a fost prima lui mașină, achiziționată în anul 2012.

VIDEO:

@bamboo.beach.mamaia##mamaia_constanta ##mamaianord ##mamaia ##lamborghini ##romania ##fck♬ original sound – Bamboo Beach Mamaia

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide