Imagini cu interiorul viitorului Volkswagen ID.Buzz au fost „scăpate” pe Internet

Autor: Mihai Morcovescu 31 ian. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile Volkswagen va dezvălui versiunea de producție a noului van electric ID.Buzz pe data de 9 martie. Până atunci, însă, pe Internet au fost „scăpate” câteva imagini cu interiorul urmașului celebrului model Type 2, lansat pentru prima dată în anul 1949.

Fotografiile de față au fost publicate de un membru al forumului VW ID Talk. Acesta a reușit să se apropie de unul dintre numeroasele prototipuri pre-serie care sunt testate în această perioadă în toată Europa.

Interior modular cu două și trei rânduri de scaune

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Majoritatea detaliilor de interior sunt preluate de la celelalte modele din gama ID. Este vorba despre instrumentarul de bord, volanul și  sistemul de infotainment. De asemenea, pedalele „play” și „pauză”, adică accelerația și frâna, amintesc de conceptul ID.Buzz Cargo prezentat în 2019.

Scaunele frontale au o tapițerie din piele albă. Șezutul și spătarul sunt din material textil de culoare portocalie pe care este țesut logo-ul ID. Aceeași culoare se regăsește și pe panourile ușilor.

Locurile de pe rândul din mijloc constau dintr-un scaun individual și o banchetă pliabilă sub care se află bateria. În locul celui de-al treilea rând de scaune se distinge o platformă.

După rabatarea banchetei mediane, aceasta ar putea forma o suprafață plană de încărcare în cazul variantei utilitare a lui ID.Buzz. Totodată, în cazul versiunii „camper”, această zonă va fi de dormit. Deocamdată, nimic nu este oficial, dar modelul ar putea fi oferit și într-o configurație cu șapte locuri.

Viitorul VW ID.Buzz este bazat pe aceeași platformă modulară pentru vehiculele electrice (MEB) ca Volkswagen ID.4. De aceea, din punct de vedere vizual, camperul germanilor ar trebui să preia elemente estetice de la crossover, precum și sistemul de propulsie.

Noul ID.Buzz va fi produs la uzina Volkswagen din Hanovra, dar nu se știe încă data la care va demara producția. După dezvăluirea fixată pentru 9 martie, germanii vor anunța și prețurile.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: VW ID Talk Forum, Volkswagen


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide