Imagini VIRALE de la Timișoara: Frigider transportat cu mașina decapotabilă

Autor: ProMotor 24 nov. 2019 Știri auto

O maşină decapotabilă cu numere de Dolj a fost surprinsă în timp ce transporta pe străzile din Timişoara un frigider. Imaginile au fost postate pe grupul Facebook intitulat „Nesimțiții traficului din Timișoara”.

În imagini apare o maşină decapotabilă cu numere de Dolj care transportă pe străzile din Timişoara un frigider. Maşina a străbătut astfel oraşul, încălcând regulile Codului Rutier şi punându-i în pericol pe ceilalţi conducători auto.    Cum se poate vedea din fotografiile postatate pe Facebook, frigiderul a stânjenit vizibilitatea şoferului, mai cu seamă că maşina avea volanul pe partea dreaptă.

„Ceva model nou de climă tronic, bagi freon din frigider (…)? Hai că facem o chetă să îţi închiriem un microbuz, că bănăţenii sunt oameni de treabă”, se intitulează postarea.

„E în India făcută poza?”, „Are şi centura trasă. Poza e făcută chiar de un poliţist”, „E prea scump transportul”, „Omul are şi cabrio şi frigider … voi tot saraki”, „Ce înseamnă Black Friday!!!”, „Frigiderul e legal , are centura pusă”, „Acum cară frigiderul. Urmează porcul de Crăciun….bradul şi toate celelalte”, sunt câteva comentarii.

Întâmplarea nu este singulară, se pare că la Timișoara cabrioletele sunt preferate pentru transportul obiectelor voluminoase. În urmă cu câteva luni, tot în Timişoara a fost fotografiat un VW EOS, cu numere de înmatriculare din Mehedinţi, cărând o cadă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide