Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque: ecran central curbat și mai multe accesorii noi

Autor: Adrian Somai 21 iun. 2023 Știri auto

Land Rover a anunțat la mijlocul acestei săptămâni mai multe îmbunătățiri pregătite pentru Range Rover Evoque, unul dintre cele mai importante modele pe care le are în portofoliu. Sigur, am putea spune că avem de a face cu un mic facelift, însă cel mai probabil am exagera ținând cont de faptul că modificările dezvăluite nu sunt chiar atât de mari!

La exterior, constructorul britanic a pregătit mai înainte de toate trei nuanțe noi de culoare în care poate fi vopsită caroseria: Blue Tribeca, Grey Arroios și Corinthian Bronze. Mai departe, potrivit Motor1, Evoque primește cu această ocazie un set de jante noi, cu diametru de până la 21 de inci. De asemenea, mai observăm câteva accesorii noi în zona grilei frontale și lumini Pixel 1 LED, cu de trei ori mai multe LED-uri.

Surprizele continuă la nivelul habitaclului, acolo unde Range Rover Evoque primește în această vară un nou display central curbat, cu diagonală de 11.4 inci. Butoanele fizice au dispărut complet odată cu acest upgrade pregătit de cei de la Land Rover, ecranul central preluând astfel toate funcțiile mașinii. De asemenea, modelul mai este echipat cu un nou selector pentru transmisia automată.

Conexiune wireless și asistent virtual Amazon Alexa 10

La capitolul tehnologie, mai trebuie să spunem că Range Rover Evoque utilizează acum sistemul multimedia Pivi Pro 2. Britanicii au mai echipat Evoque cu conexiune wireless Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, este disponibil acum și un asistent virtual Amazon Alexa 10. Nu în cele din urmă, Evoque mai dispune de o serie întreagă de camere video care urmăresc orice mișcare din jurul mașinii și de un sistem Cabon Air Purification Plus.

Din punct de vedere tehnic, britanicii de la Land Rover au ales să nu opereze niciun fel de modificare. Astfel, cei ce își doresc un nou Evoque au la dispoziție unități mild-hybrid pe benzină și diesel, cu puteri de până la 300 de cai. De asemenea, este disponibilă și o versiune plug-in hybrid, cu o putere de 309 cai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide