În acest weekend, în București, circulația este restricționată de la ora 20.00

Autor: Marius Vișan 02 apr. 2021 Știri auto
În acest weekend, în București, circulația este restricționată de la ora 20.00

Prefectura Capitalei reamintește că de vineri, 2 aprilie, intră în vigoare măsurile instituite prin decizia CMBSU din 27 martie, potrivit căreia magazinele se închid la ora 18.00. Totodată, circulația este restricționată începând cu ora 20.00.

Potrivit Prefecturii Capitalei, din 28 martie au intrat în vigoare măsurile adoptate prin Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență din 27 martie 2021.

Instituția le reamintește locuitorilor Capitalei că o parte dintre restricții se aplică doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Vinerea, sâmbăta şi duminica programul agenților economici se desfășoară până la ora 18.00

”Instituția Prefectului – Municipiul București reamintește cetățenilor Capitalei că pe durata de aplicabilitate a actului mai sus menţionat, vinerea, sâmbăta şi duminica programul agenților economici se desfășoară până la ora 18.00, deplasarea în afara locuinţei este restricționată după ora 20.00” , se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Excepție pentru cei care sărbătoresc Paștele catolic

Circulaţia persoanelor în noaptea de 3 spre 4 aprilie va fi permisă între orele 20.00 și 2.00 pentru participarea la slujbele religioase organizate cu ocazia Paştelui catolic.

„În noaptea de 3 spre 4 aprilie va fi permisă circulaţia persoanelor în intervalul orar 20,00 – 2,00 pentru a permite credincioşilor să participe la slujbele religioase organizate cu ocazia Paştelui Catolic. Purtarea măştii de protecţie în mod corect, acoperind gura şi nasul, rămâne obligatorie în spaţiile publice, inclusiv în locaşurile de cult pe timpul oficierii slujbelor religioase”, a declarat Monica Dajbog, la Centrul Naţional de Conducere Integrată, relatează Agerpres.

Reprezentanții Ministerului de Interne au făcut și recomandări către persoanele care vor participa la slujbele religioase.

„Facem din nou apel la responsabilitate și la maturitate pentru a înțelege că toate măsurile dispuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului trebuie respectate pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jur”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al MAI pentru Digi24.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide