În ce hal a ajuns să arate un BMW X7 după ce a trecut prin mâinile unui specialist în tuning!

Autor: David Andrei 27 sept. 2020 Știri auto

Cineva chiar a avut curajul să facă asta. BMW X7 a fost supus unei operațiuni de tuning. Din fericire, este vorba doar despre una digitală, publicată de designerul curajos pe Instagram.

GALERIE FOTO

BMW X7 este un SUV colosal. Modelul care poate fi configurat cu șapte locuri, a impresionat, încă din momentul lansării, prin alura intimidantă și prin natura practică.

Dar un specialist în tuning digital crede că acest model mai are nevoie de ceva. Și s-a gândit la un wide bogy kit, care schimbă radical look-ul modelului.

Designerul Hugo Silva a înlocuit cea mai controversată componentă a SUV-ului de clasă mare. Grila ocupă acum o suprafață mult redusă și prezintă inserții cromate cu forme dreptunghiulare.

BMW X7 cu tuning digital, ilegal pe drumurile publice

Silva a montat digital bare noi, aripi proeminente și un difuzor agresiv. În partea din spate, și-a făcut loc și un eleron în continuarea acoperișului.

X7 tunat digital are și jante noi. Este greu de imaginat cu abordează virajele o astfel de mașină, din moment ce anvelopele ating aripile. Ce atrage atenția cel mai mult, o suspensie modificată. În imaginile publicate de designer, SUV-ul apare aproape lipit de sol. Între praguri și asfalt nu pare să fie mai mult de un centimetru.

Cel mai probabil, un BMW X7 cu asemenea design ar putea rula pe drumurile publice doar în Rusia sau în Japonia, acolo unde legea o permite.

În versiune de top, X7 M50i, SUV-ul este echipat cu un motor V8 twin-turbo de 4,4 litri, care dezvoltă 530 de cai putere, cuplat la o transmisie automată Steptronic cu opt rapoarte. Această unitate îi garantează o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

În România, BMW X7 M50i are un preț de pornire de 111.503 euro. Și arată mai bine decât în randările lui Hugo Silva.

 

Fiți alături de noi și pe Instagram!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide