În sfârșit se repară craterele de pe Autostrada Soarelui. Restricții de circulație timp de două zile

Autor: George Cristea 21 ian. 2021 Știri auto

Craterele formate în asfaltul de pe Autostrada Soarelui se repară începând de joi. Poliția Română prin Centrul Infotrafic a anunțat restricții de circulație timp de două zile. Reparații se desfășoară joi și pe autostrăzile A1 și A4.

Intră în Galeria FOTO

Centrul Infotrafic anunţă că, începând de joi, pentru două zile, inclusiv pe timpul nopţii, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui pentru lucrări. Potrivit unui comunicat, circulația va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către capitală, între kilometrii 35+300 metri şi 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii asfaltice. De asemenea, pe A2 Bucureşti – Constanţa, la km 161, sensul spre Capitală, banda doi este restricţionată pentru lucrări de întreţinere la sistemul de iluminare, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00.

Se repară craterele de pe Autostrada Soarelui. Ce alte autostrăzi au restricții de circulație

Șoferii s-au plâns în nenumărate rânduri de calitatea proastă a asfaltului pe Autostrada Soarelui. Cele mai mari probleme sunt pe tronsoanele situate între kilometrul 12+000 – km 24+000 și în continuare, de la kilometrul 24+000 – km 36+000. Sunt exact cele două sectoare pe care au demarat ample lucrări de reparație în septembrie 2019. Acestea ar trebui finalizate în septembrie 2021, dar între timp starea carosabilului se degradează, iar cei care au de suferit sunt șoferii.

Reparațiile constau în frezarea betonului rutier și așternerea unui strat de mixtură asfaltică pe zonele degradate. În completarea restricției de viteză la 80 km/h montată în 2018, se impune și devierea traficului din banda 1 în banda 2, pe sectorul cu degradări și menținerea restricției pe toată perioada reparațiilor.

Restricţii de circulație au fost anunțate şi pe A4 Ovidiu -Agigea, pe sensul spre litoral, joi între orele 9.00 – 17.00. Astfel, la km 13+200m, banda de urgenţă şi prima bandă sunt restricţionate, pentru lucrări de întreţinere la pod, începând cu ora 09:00 şi până la ora 17:00.

Tot astăzi, astăzi, 21 ianuarie, în intervalul orar 10:00 – 16:00, au loc lucrări reparații asfaltice pe autostrada A1 București-Pitești, sensul către Pitești, la kilometrul 55. Din acest motiv, circulația va fi restricționată pe prima bandă. De asemenea, la km 29 pe sensul către Capitală, circulația va fi restricționată pe prima bandă.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide