Încă un posesor de BMW își oferă mașina la schimb pentru o Dacia Spring

Autor: Ionuț Vîlciu 29 sept. 2022 Știri auto

Dacia Spring continuă să facă furori. Încă un proprietar de BMW își oferă mașina la schimb pentru o astfel de mașină electrică.

Micul model electric de la Dacia continuă să facă furori în piața auto. Foarte mulți oameni își cumpără o astfel de electrică. Este o mașină accesibilă, ușor de întreținut, neavând fluidele unei mașini convenționale, iar mentenanța nu este la fel de costisitoare. De asemenea, este un vehicul mic, care poate fi ușor de manevrat într-un oraș aglomerat, așa cum este și București.

Se pare că există cerere destul de mare pentru Dacia Spring. Posesorul uneia a listat-o la vânzare pentru suma de 15,200 de euro, un preț mai mare decât cel pe care îl plătești după ce se aplică reducerile de la stat.

BMW oferit la schimb pe Dacia Spring

Un posesor de BMW X3 își vinde mașina pe Autovit, dar este dispus să facă schimb doar cu o Dacia Spring. Nu este primul caz de acest gen. În urmă cu ceva vreme am putut vedea doi posesori de mașini germane, un Mercedes-Benz și un BMW, care doreau să le schimbe cu o electrică Spring.

Mașina oferită acum este un BMW X3 din anul 2008. Este un model facelift al primei generații a modelului. Sub capota acestei mașini vom găsi un motor de 2,0 litri, pe motorină, care produce 177 de cai putere și 350 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu șase trepte, iar puterea este transmisă la toate cele patru roți cu ajutorul unui sistem de tracțiune integrală.

Mașina are interior din piele neagră, care pare a fi în stare destul de bună. Printre dotările interioare se numără scaunele încălzite, climatizarea, pilotul automat sau navigația.

Vânzătorul cere pe acest BMW X3 7,990 de euro. Mașina are la bord 250.000 de kilometri, conform anunțului. De asemenea, ele este dispus să facă și schimb, dar doar cu Dacia Spring: „Schimb doar cu Dacia Spring”, a scris acesta în anunț.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide