Încărcare rapidă gratuită timp de doi ani pentru clienții Tesla de peste Ocean

Autor: Adrian Somai 26 dec. 2022 Știri auto

Tesla nu știe ce să mai facă pentru a vinde mai mult în această ultimă săptămână a anului, oficialii constructorului american venind în fața clienților cu o nouă ofertă “de nerefuzat”. Mai exact, Tesla își anunță clienții de peste Ocean și din Marea Britanie că vor beneficia de încărcare rapidă gratuită timp de doi ani dacă vor cumpăra o mașină până la finele anului.

În urmă cu câteva zile, Tesla anunța că oferă o reducere de preț în valoare de 7.500 de dolari (echivalentul a aproximativ 7.000 de euro) pentru două dintre mașinile sale electrice disponibile pe piața americană, și anume Model 3, respectiv Model Y. Prin toate aceste oferte, oficialii Tesla își doresc cifre de vânzări mai mari pe ultima sută de metri care să ajute la atingerea obiectivului asumat.

Potrivit Autoblog, clienții din Statele Unite care vor cumpăra un model Tesla până în data de 31 decembrie vor avea încărcare rapidă gratuită timp de doi ani, în limita a 16.000 de kilometri. Lucrurile sunt puțin diferite pentru clienții Tesla din Canada, aceștia urmând să aibă o limită de numai 10.000 de kilometri. În cele din urmă, britanicii care își vor cumpăra în următoarele zile un model Tesla vor beneficia de încărcare rapidă gratuită pentru primii 9.600 de kilometri.

Creditele oferite de constructorul american pentru această încărcare rapidă gratuită vor expira după doi ani, neputand fi transferate către alți proprietari.

Depreciere considerabilă pentru acțiunile Tesla

Tesla traversează o perioadă dificilă la sfârșitul acestui an, investitorii arătându-se sceptici în fața ultimelor acțiuni ale lui Elon Musk. Decizia acestuia de a achiziționa Twitter pentru mai bine de 40 de miliarde de euro și implicarea în tot felul de scandaluri în legătură cu platforma de socializare i-a pus pe gânduri pe mulți dintre investitorii Tesla.

În plus, Tesla a anunțat recent că nu va reuși să livreze până la sfârșitul anului 2022 toate comenzile pe care le-a primit. Toate aceste probleme au dus la o depreciere fără precedent a acțiunilor Tesla în săptămână dinaintea Crăciunului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide