Incendiul din hala din Fundeni, în care funcționa un service auto, a fost stins

Autor: Elena Luchian 20 dec. 2019 Știri auto

Incendiul izbucnit la o hală de pe Șoseaua Fundeni, în incinta căreia funcționa un service auto, a fost stins în această dimineață, după mai multe ore de luptă cu flăcările, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Intră în galerie

Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza absenței hidranților în zona în care a izbucnit incendiul. A fost necesară utilizarea motopompelor și a apei din lacul Fundeni. Acțiunea a fost îngreunată și de către degajările mari de fum.

Douăsprezece autospeciale de stingere, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare au fost implicate în intervenție.

Focul s-a extins și la un depozit cu materiale de construcții de lângă prima hală, înainte ca pompierii să reușească să localizeze flăcările.

Cei care locuiesc în zonă au primit mesaje RO-Alert pe telefoanele mobile. ”Incendiu depozit Şoseaua Fundeni 120, pe o suprafaţă aproximativă de 400 mp, cu posibilităţi de propagare. În exteriorul halei sunt şi alte spaţii de depozitare”, a fost avertismentul emis joi seară, de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Bucureşti-Ilfov.

Echipele de intervenție au lucrat contra timp, pentru că exista pericolul de prăbușire a halei. ISU a anunțat că în interiorul service-ului auto se află mai multe autoturisme. Din primele cercetări, acestea au ars în întregime.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla sursa incendiului, dar și cine se face vinovat pentru acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU București-Ilfov



Comentarii
Inchide