Începe marea asfaltare în București. Când vom putea circula normal

Autor: Cristian Agatie 02 iun. 2021 Știri auto

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat când începe marea asfaltare în București. Străzile și bulevardele din Capitală s-a deteriorat semnificativ în această iarnă, iar lucrările de reparație au întârziat. Iată când vom putea circula normal în București, în opinia lui Nicușor Dan.

Intră în Galeria FOTO

Una dintre cele mai mari nemulțumiri ale bucureștenilor are legătură cu felul în care se circulă în București, Traficul extrem de aglomerat devine și mai problematic în condițiile în care asfaltul s-a stricat, marcajele au dispărut, iar semafoarele au nevoie de reparații urgente. În aceste condiții, anunțul primarului Nicușor Dan reprezintă o veste bună pentru șoferi.

Nicușor Dan anunța în urmă cu două săptămâni că demarează lucrările de reparații ale carosabilului în București. Într-o conferință de presă, Nicușor Dan a confirmat miercuri că programul de asfaltare va începe imediat ce vremea o va permite. Cât despre finalizarea lucrărilor, probabil că aceasta se va realiza înainte ca asfaltul să se strice din nou, în toamnă.

Începe marea asfaltare în București. Ce promite primarul Nicușor Dan

„Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”, a spus Nicușor Dan în cadrul conferinței de presă.

Primarul general a adăugat că bugetul Administrației Străzilor, „care înseamnă gropi, marcaje și semafoare”, este de 20 de milioane de lei pe 2021.

„Undeva la șapte milioane de lei sunt datorii din 2020. Pe semafoare activitatea de mentenanță, nu de investiții noi, a continuat în limite rezonabile. Pe marcaje începem puțin mai târziu. Pe gropi, imediat ce asfaltul este uscat suntem gata să intervenim și în două luni, pe străzile din administrarea municipalității, o să rezolvăm problema gropilor”, a subliniat Nicușor Dan.

Anul trecut, operațiunea de asfaltarea a gropilor apărute după iarnă a început încă din luna februarie. Ce-i drept, era an electoral.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide