Măsuri de campanie? Care sunt zonele din București în care se reface carosabilul

Autor: ProMotor 29 feb. 2020 Știri auto
Măsuri de campanie? Care sunt zonele din București în care se reface carosabilul

Se reface carosabilul pe câteva dintre cele mai aglomerate artere din București. Lucrările încep luni. Care sunt arterele vizate?

Scăpăm temporar de gropi pe unele dintre cele mai circulate artere din Capitală. Administrația Străzilor București vizează refacerea suprafeței de rulare, dar și a trotuarelor.

Pe 3 martie încep lucrările de reparație a carosabilului și trotuarelor pe Calea Călărașilor. Lucrările vor fi executate de Strabag și au ca termen de finalizare mijlocul lunii martie.

Începând cu 9 martie, Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje va lucra la refacerea pavajelor din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, între Piața Unirii și Piața Constituției. Vor fi înlocuite dalele de granit de pe trotuarul din fața Magazinului Unirea și vor fi reparate trotuarele din zona strada Halelor. Aceste lucrări ar trebui finalizate în aproximativ 30 de zile.

Pe 20 martie încep lucrări de reparații a părții carosabile, de frezare și asfaltare pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de Strabag și vor dura aproximativ două săptămâni.

La începutul lunii aprilie, pentru o perioadă de două săptămâni, tot Strabag va executa lucrări de reparații extinse pe carosabilul Bulevardului I.C. Brătianu.

Toate lucrările vor fi executate exclusiv pe timpul nopții, anunță Primăria Municipiului București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide