Indecis dacă votezi sau nu? Întreabă-te ce ar face Steve McQueen în cazul ăsta

Autor: Andrei Ştirbu 21 oct. 2014 Știri auto
Indecis dacă votezi sau nu? Întreabă-te ce ar face Steve McQueen în cazul ăsta

Nu este posibil în nicio viaţă de om să găseşti o analogie între Steve McQueen şi oricare dintre candidaţii de la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în viitorul apropiat. În primul rând, pentru că Steve McQueen nu a avut treabă cu politica. El a fost doar un actor împătimit de motoare şi de maşini – deci, implicit, un erou de-al nostru. Şi a fost, totodată, un actor care a jucat rolul eroului din Marea Evadare, un film-manifest pe care trebuie să-l vezi, dacă nu ai făcut-o deja. 

Motivul pentru care l-am pus pe Hilts „The Cooler King” în poza principala a articolului este acela că am presupus că oricare dintre feţele politice ţi-ar crea o stare de nelinişte. În plus, nu vrem să crezi că ţinem cu unul mai mult decât ţinem cu ceilalţi. 

Te-am adus aici pentru a te întreba dacă vrei să mergi la vot. Noi am fost nevoiţi să-ţi arătăm, de-a lungul timpului, suficiente motive pentru care să fii hotărât să te prezinţi vot – de la Master Planul pentru genocid la Strategia Naţională pentru Mincinoşi, am prezentat în seria de articole situaţii în care nefericiţii suntem tot noi. Despre acciză nici nu mai vorbim… Din păcate, toate aceste probleme de infrastructură şi administraţie afectează nu doar posesorul de maşini, ci întregul sistem care se alimentează cu combustibil fosil.

Colegii de la Gândul îţi explică aici şi de ce anume este important să te prezinţi la vot. Iar pe pagina sondajului (pe care te rugăm să intri şi să bagi nişte bife) vei găsi şi câteva statistici importante în situaţia de faţă. 

Dacă eşti, totuşi, indecis în privinţa acestui gest al votingului, întreabă-te „Oare ce ar face Steve McQueen din Marea Evadare de ar fi în locul meu?”. Exact. E timpul să fim eroi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide