IVECO susține turneul european Metallica

Autor: ProMotor 24 mai 2024 Știri auto

IVECO se alătură trupei Metallica în etapa europeană a turneului mondial M72, ca urmare a unui parteneriat.

Compania auto colaborează cu trupa rock pentru a furniza soluții de transport cu emisii reduse la toate cele nouă opriri ale turneului în Europa – Munchen, Milano, Viena, Helsinki, Copenhaga, Oslo, Clisson, Varșovia și Madrid, prin camioane și microbuze alimentate cu gaz natural, electric și carburanți din surse regenerabile, dedicate logisticii personalului Metallica și a echipamentului de concert.

Un camion electric cu pile de combustie se va alătura, de asemenea, rândurilor flotei multienergetice în etapele finale ale turneului.

Flota care va susține etapa europeană a turneului Metallica va fi formată din 10 vehicule grele IVECO S-Way alimentate cu gaz natural și 4 IVECO S-Way alimentate cu diesel din surse regenerabile, care vor fi folosite pentru a transporta echipamentele trupei.

Flota va fi completată de un convoi care va asigura suport logistic suplimentar și pentru concerte: 2 IVECO S-eWay – primul camion de mare tonaj pur electric și fabricat integral de IVECO, 2 IVECO S-Way LNG și un IVECO S-Way alimentat tot cu motorină regenerabilă. Un IVECO S-eWay Fuel Cell se va alătura convoiului pentru ultimele date de spectacol din Spania.

Un serviciu de transport pentru echipa trupei va fi asigurat de microbuze eDaily și de un autocar Evadys, pus la dispoziție de brandul din aceeași familie – IVECO BUS.

Compania auto a conceput un design impresionant, în ediție specială, pentru întreaga sa flotă, inspirându-se din albumul 72 Seasons al trupei Metallica.

Cu scopul de a implica toate părțile interesate în turneu, în cadrul parteneriatului au fost rezervate peste 1.400 de bilete pentru clienții și partenerii companiei producătoare de camioane precum și pentru angajații Grupului, care au șansa de a câștiga bilete printr-un concurs special.

Prietenii IVECO vor fi găzduiți în IVECO Village, o zonă de ospitalitate unică, personalizată în stilul și culorile emblematice ale trupei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Iveco



Comentarii
Inchide